Mummynemo-Blogger Of The Year

Apa khabar semua? Harap2 sihat ye. Entry kali ni cik tom nak support kawan baik alam maya ciktom, ellen aka mummynemo yang join Blogger Of The Year di laman web DiGi WWWOW Awards. Jom ramai2 support untuk VOTE ellen dengan klik gambar di bawah ye.

Selain tue, ellen pun ada submit jugak blog anak ellen, nemo dalam kategori “Fave Person Under 15”. Nemo baru je berusia 7 tahun. Kecik-kecik dah pandai buat blog. Ni mesti terpengraruh dengan mummy dia. hehe… Klik gambar bawah untuk vote blog nemo.

Untuk mengundi, pastikan korang login ke FACEBOOK atau pergi je ke ” I WANT TO VOTE NOW “. Kalau korang belum login facebook, diorang akan suruh korang login dulu. Kalau dah secara automatik terlogin terus. Jom2 undi. Tarikh tutup undian ialah 20th June 2011 sebelum 11.59pm. Pada sesiapa yang berminat nak join, boleh submit blog korang jugak dengan klik pada link “Submit Myself Now” di laman web DiGi WWWOW Awards.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

50 thoughts on “Mummynemo-Blogger Of The Year

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE