Senarai Pemenang Giveaways Kedua dari Blog Cik Tom

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Keputusan yang ditunggu-tunggu oleh peserta giveaways kedua blog cik tom ingin cik tom umumkan pada hari ini. Terima kasih kepada semua 54 peserta yang join giveaways cik tom serta pihak penaja. Maaf dipinta jika terdapat sebarang kekurangan sepanjang giveaways ini dijalankan.

Ok.. Hadiah disediakan ialah sebanyak 20 cabutan + 1 hadiah untuk entri menarik. Pemenang ditentukan dengan random.org sepenuhnya kecuali untuk entri menarik.

Senarai Pemenang Giveaways Kedua dari Blog Cik Tom

20 nombor cabutan bertuah
20 nombor cabutan bertuah

6- Miss YatyCabutan pertama– RM30 (setel bank in)
49- HasCabutan kedua, ketiga– RM20 (setel bank in)
47- Eca DwinkyCabutan ketiga– RM20 (setel bank in)
9- Fariq: Cabutan keempat– shawl + 2 brooch handmade + keychain handmade (add sent to penaja)
4- Mummy AkmarCabutan ke 5–  sepasang brooch handmade+ keychain handmade+ pendrive case handmade+ hp strap handmade (add sent to penaja)
46- MadkieCabutan ke 6–  sepasang brooch handmade+ keychain handmade+ pendrive case handmade+ hp strap handmade (add sent to penaja)
44- NadotCabutan ke 7–  sepasang brooch handmade+ keychain handmade+ pendrive case handmade+ hp strap handmade (add sent to penaja)
3- SueCabutan ke 8 – Original Laptop Sleeve Case Berjenama Esprit (add sent to penaja)
41- Bro SopCabutan ke 9 – Original Laptop Sleeve Case Berjenama Esprit (add sent to penaja)
2- Natasha disqualified sebab tak update senarai latest penaja.
35- Budakfelda: Cabutan ke 10– Perfume + Bracelet (add sent to penaja)
18- Oh! Budu: Cabutan ke 11– Minuman Fiber – Green Fit (add sent to penaja)
40- Sya Isya: Cabutan ke 12- RM10+ shawl+ inner (setel bank in)(add sent to penaja)
50- titan: Cabutan ke 13- RM10+ shawl+ inner (setel bank in)(add sent to penaja)
14- Hafizul: Cabutan ke 14- RM10+ shawl+ inner (setel bank in)(add sent to penaja)
51- kak nur: Cabutan ke 15- RM10+ shawl+ inner (setel bank in)(add sent to penaja)
24- Ujie: Cabutan ke 16- RM10+ shawl+ inner (setel bank in)(add sent to penaja)
37- sensasi2020: Cabutan ke 17- RM10 (setel bank in)
28- Lyliam: Cabutan ke 18- RM10 (setel bank in)
25- Hafizmd: Cabutan ke 19- RM10 (setel bank in)

Oleh sebab no. 2 disquaified, cik tom undi sekali lagi guna random.org.

Cabutan kedua giveaways
Cabutan kedua giveaways

17- Blog Asyraf: Cabutan ke 20- RM10 (setel bank in)

Post entri paling menarik- RM50 + keychain handmade+ 2 brooch- Titan: Kenapa aku suka Cik Tom?. (setel bank in)(add sent to penaja)

Tahniah kepada semua pemenang! Kepada yang tersenarai, sila bagi no akaun samaada CIMB/ Maybank untuk pemindahan wang tunai atau nama, alamat dan no handphone untuk urusan pos hadiah. Untuk urusan bagi maklumat, sila hubungi cik tom di ruang >>>CONTACT<<<

UPDATE: tolong bagi maklumat tue dengan segera ye…kalau tak bagi dalam tempoh seminggu (last date 14/9/12) dari tarikh pengumuman ciktom akan cabut undi lain..lagipun ciktom dah maklumkan setiap kemenangan anda di blog anda sendiri.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

57 thoughts on “Senarai Pemenang Giveaways Kedua dari Blog Cik Tom

  • September 7, 2012 at 7:18 pm
    Permalink

    tahniah buat semua pemenang 🙂

    Reply
  • September 7, 2012 at 7:29 pm
    Permalink

    pergh!!!!
    aku dapat no 6 cabutan bertuah=)
    dah lama xdapat hadiah cbtn bertuah…
    tq ciktom n penaja yng menaja.=)
    tahniah kpd yng bertuah dan yng plg bertuah titan

    Reply
  • September 7, 2012 at 7:47 pm
    Permalink

    Yeyyy..tersenarai jugak..hehe 😛

    Reply
  • September 7, 2012 at 8:21 pm
    Permalink

    tahniah buat semuo pemenang…:)

    nanti email PM yer bila dah dpt address pemenang cabutan no 8 dan no 9, senang PM nak post kan hadiah…;)

    Reply
  • September 7, 2012 at 8:35 pm
    Permalink

    yey memang cabutan 9
    terima kasih kpd cik tom dan penaja

    Reply
  • September 7, 2012 at 9:32 pm
    Permalink

    Senarai pemenang dah umumkan namanya,
    Ada yang tersenarai dan ada yang tidak,
    Tahniah kepada semua pemenang yang berjaya,
    Buat ciktom lain kali buat contest pulak.

    Reply
  • September 7, 2012 at 9:33 pm
    Permalink

    Tahniah kepada yang berjaya memenangi giveaways kedua ciktom dan tahniah juga kepada ciktom kerana berjaya menganjurkannya.

    Reply
  • September 7, 2012 at 9:49 pm
    Permalink

    Alhamdulillah, menang. rezeki. Terima kasih, Cik Tom. 😀

    Reply
  • September 7, 2012 at 10:14 pm
    Permalink

    Tahniah kepada semua pemenang 🙂

    Reply
  • September 7, 2012 at 10:19 pm
    Permalink

    Alhamdulillah.. Akhirnya Kak Nur terpilih juga jadi salah seorang pemenang.. Gembira sangat… 😀 (lepas ni sambil tidur pun boleh tersenyum… hehe)

    Terima kasih banyak Cik Tom di atas penganjuran contest ni.. Terharu sangat ni. Tahniah juga buat semua pemenang yang lain… 🙂

    Reply
  • September 7, 2012 at 10:22 pm
    Permalink

    tahniah buat blogger yg dapat hadiah..
    mmg syok bila ramai dapat hadiah.
    baru meriah kan…

    Reply
  • September 7, 2012 at 10:22 pm
    Permalink

    tahniah kepada semua pemenang dan penganjur

    Reply
  • September 7, 2012 at 10:36 pm
    Permalink

    Tahniah buat pemenang ;D

    Reply
  • September 7, 2012 at 11:40 pm
    Permalink

    terbaik la..tahniah kepada pemenang.. 🙂

    Reply
  • September 7, 2012 at 11:47 pm
    Permalink

    Tima kasih byk2 CikTom..juga penaja hadiah!

    Alhamdulillah rezeki 7Sept..sama pulak dgn wedd. anniversary saya. ^_~

    Reply
  • September 8, 2012 at 12:52 am
    Permalink

    alhamdulillah…
    yeayyy saya menang cabutan pertama…thanks cik tom dan penaja2 🙂

    Reply
  • September 8, 2012 at 3:30 am
    Permalink

    Ramainya pemenang. BTW tahniah utk pemenang & penaja kerana giveaway yg berjaya.

    Reply
  • September 8, 2012 at 8:40 am
    Permalink

    apa aku nak buat dengan tudung shawl, brooch tu semua aaa? haha..

    Reply
    • September 8, 2012 at 12:40 pm
      Permalink

      ha tu pasal bgi ain tuh

      Reply
      • September 10, 2012 at 12:55 pm
        Permalink

        haaa…sudah gaharu cendana pula,dah tau buat2 tanya pulak…hahaha

        Reply
  • September 8, 2012 at 10:28 am
    Permalink

    Terima kasih cik tom…semoga blog cik tom mantap dan cik tom dimurahkan rezeki selalu..Aminnn…

    Reply
  • September 8, 2012 at 1:15 pm
    Permalink

    tahniah kat semua pemenang,.. cik tom, nanti bgtau address pemenang cabutan ke 6 & ke 7 kat ila ek. nak pos hadiah kat diorg. tq

    Reply
      • September 24, 2012 at 3:56 pm
        Permalink

        tq penaja no 6..kak Mahh & eiela mycraftzon; hadiah dah sampai..!!!hehe.comel sngat!!

        Reply
        • September 24, 2012 at 3:57 pm
          Permalink

          opsss!!tq kat ciktom jugak…nati buat lagi GA.huhu

  • September 8, 2012 at 2:42 pm
    Permalink

    syukur Alhamdulillah..sy menang cabutan ke-2..
    yehaa!! 1st time menang giveaways..dh hntar maklumat kat cik tom

    Reply
  • September 8, 2012 at 4:44 pm
    Permalink

    alhamdulillah.. rezeki raya.. hehe… merasa juga nak pakai shawl.. 😛

    Reply
  • September 8, 2012 at 9:50 pm
    Permalink

    nama ku di seru hehehe

    Reply
  • September 9, 2012 at 8:12 am
    Permalink

    Huhu nampakanya random.org tidak menyukai ku… Takda hadiah la nampaknya untuk raya haji tahun nih. …..

    Tahniah kepada pemenang. Tingkatkan usaha…

    Reply
  • September 9, 2012 at 10:10 am
    Permalink

    waaah..jarang nadot mengene bile cabutan bertuah..kali ni dapat la…rezki… hehehehe
    thanks cik tom!! 😉

    Reply
  • September 9, 2012 at 9:12 pm
    Permalink

    assalamualaikum..
    tahniah buat semua yg bertuah. ciktom lain kali buat GA lg yer:)

    Reply
  • Pingback:Terima kasih Gadis Tomato.. | EarnCent.com

  • September 10, 2012 at 9:31 am
    Permalink

    Tahniah kepada semua pemenang. Kpd pemilik blog oh budu sy perlukan no telefon anda kerana hadiah yg hendak dipos perlu isi no telefon pd borang pos laju :))

    Reply
  • Pingback:Tips Mudah Blogging |Giveways Terbaik 2012 — HAFIZMOHD.COM

  • September 10, 2012 at 12:56 pm
    Permalink

    Terima kasih. Bertuah jugak last2 cabutan =)

    Tahniah yer cik tom dan tahniah pada semua pemenang 😀

    p.s-moga murah rezki cik tom

    Reply
  • September 10, 2012 at 2:41 pm
    Permalink

    tahniah kepada semua dan diri saya sendiri!! huhuhu wahhhhhh bagusnyaaa cik tom neh wat keja kan?? tersusun dan teratut. cepat dan pantas! kalau cik tom buat contest lagi jangan lupa jemput yer! 🙂

    Reply
  • September 10, 2012 at 3:25 pm
    Permalink

    Tahniah kepada semua pemenang 🙂

    Reply
  • September 10, 2012 at 5:37 pm
    Permalink

    tahniah kepada semua pemenang!! tahniah jugak kepada penganjur

    Reply
  • September 10, 2012 at 7:21 pm
    Permalink

    tahniah kepada pemenang… yang tak bertuah tu mungkin ada rezeki yang lain

    Reply
  • September 19, 2012 at 6:35 pm
    Permalink

    thniah kpd sume yg bjaya..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE