Cara Menghilangkan Parut Dengan Efektif, Tanpa Rawatan Laser!

Cara Menghilangkan Parut Dengan Efektif, Tanpa Rawatan Laser! | Selain parut luka, anda juga boleh menggunakannya untuk memudarkan parut jerawat pada muka. Rata-rata semua pernah mengalami masalah jerawat hadir pada muka dan kemudiannya meninggalkan kesan parut jerawat. Parut jerawat yang gelap dan bertompok terjadi dari kesan kulit mati dan pigmentasi berlebihan.

Kini terdapat pelbagai jenis produk menghilangkan parut di pasaran. Salah satu dari produk yang diyakini ramai ialah Jumea Scar Gel.

jumea skin expert

Mendengar namanya sahaja sudah kedengaran menarikkan?

Belum anda lihat packaging yang cantik dan comel dengan warna merah jambu. Pasti membuatkan anda lebih bersemangat untuk sapu gel pada parut setiap hari.

Cara Menghilangkan Parut Dengan Efektif, Tanpa Rawatan Laser!

Apakah Jumea Scar Gel?

Jumea Scar Gel ialah produk berasaskan gel yang mengandungi pati bawang dan juga bunga chamomile yang berfungsi untuk memudarkan pelbagai jenis parut seperti parut jerawat, parut chicken pox, parut luka, parut kemalangan, parut gelap mahupun parut pembedahan.

Cara Menghilangkan Parut Dengan Efektif

Produk ini makin dikenali ramai kerana keberkesanan menghilangkan parut seawal 7 hari. Tambahan produk parut ini boleh digunakan seawal umur 3 tahun ke atas.

Mengapa Memilih Jumea Scar Gel?

Jumea Scar Gel ini sangat sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutamanya kulit yang sensitive. Apa yang best water base gel ini mesra penggguna kerana tidak melekit, tidak berminyak serta cepat meresap ke dalam kulit. Berbanding sesetengah produk parut lain yang melekit dan lambat meresap menyebabkan rata-rata pengguna tidak selesa untuk menggunakannya.

Ianya yang berfungsi mengembalikan keanjalan kulit dan memudarkan parut dengan ciri penahanan lembapannya yang tinggi. Kandungan onion extract dan chamomile yang tinggi dengan vitamin E bagi menyokong penyembuhan kulit serta merangsang penghasilan sel gantian untuk penyembuhan parut yang lebih cepat.

jumea scar gel untuk hilangkan parut

Lagi seronok ialah gel ini mempunyai cooling effect dengan rasa sejuk nyaman selepas disapu pada permukaan kulit yang berparut.

Saiz produk yang kecil dan ringan juga memudahkan anda untuk membawanya dengan hanya masuk ke dalam handbag atau poket seluar/ baju anda. Mudahkan?

Testimoni Pengguna Jumea Scar Gel

Wow pasti anda excited melihat segala testimoni dari pengguna yang berpuas hati dapat memudar dan menghilangkan parut dengan hanya menggunakan gel parut Jumea tanpa perlu menjalani rawatan laser.

testimoni jumea scar gel

cara pudarkan parut

hilangkan parut kemalangan cara berkesan

tips hilangkan parut gelap

hilang parut cakar kucing

Lagi bagus produk ini tidak mengandungi bahan kimia berbahaya dan berdaftar dengan KKM: NOT180701426K. Jadi anda tidak perlu risau menggunakannya kerana ianya selamat dan berasaskan bahan semulajadi.

Untuk dapatkan harga promosi, anda bolehlah menghubungi agen di laman web >> http://www.jumea.my

Gunakanlah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah dan sekaligus meratakan tona kulit. Kesemua pengguna Jumea Scar Gel sangat berpuas hati mengunakan produk menghilangkan parut ini yang ternyata sangat efektif. Kalau tak pasti, apa kata anda cuba sendiri dan alami perubahan positif kulit makin cantik sihat tanpa tompok gelap dan parut.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

15 thoughts on “Cara Menghilangkan Parut Dengan Efektif, Tanpa Rawatan Laser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!