Jangan Lepaskan Peluang Promosi Lazada Big Baby Fair

Assalamualaikum dan salam sayang….

Kini dengan peningkatan kos sara hidup, membuatkan ramai yang tertekan dan mula melakukan perbelanjaan secara lebih berhemah. Oleh sebab itu, sewajarnya kita perlu merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian.

Salah satu cara mudah yang cik tom amalkan dalam merancang pembelian ialah lakukan pembelian waktu promosi dengan diskaun hebat. Cik tom lagi prefer beli atas talian iaitu secara online di website terkemuka. Salah satu website yang cik tom suka benor shopping dan window shopping ialah Lazada.

Berita baik cik tom nak kongsikan dengan korang ialah terkini pihak Lazada ingin berkongsi keceriaan bersama ibu bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fairyang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini. Korang boleh menikmati tawaran dan harga terbaik bagi pelbagai jenis produk bayi!

Anda berpeluang menikmati diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi.

Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.

Wah seronok tue! Dah banyak dalam wishlist barangan bayi yang cik tom idamkan selama ini. Boleh la cik tom grab waktu promosi harga murah di Big Baby Fair.

Lagi best Huggies turut menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi. Menarikkan?

Tanpa perlu keluar dari rumah, korang boleh membeli belah barangan bayi dengan mudah di Lazada Malaysia. Ini termasuklah pilihan tawaran untuk cara pembayaran yang pelbagai. Cik tom sudah semestinya jadi pilihan pembayaran menggunkan online banking.

Bukan sahaja anda akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi anda juga boleh mengharapkan penghantaran percuma apabila korang membeli produk terpilih!

Lagi bestttt, korang juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia.

Lazada Big Baby Fair Blogger Contest

Blogger-blogger Malaysia juga berpeluang untuk memenangi Lazada Malaysia shopping voucher dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. 6 Blogger bertuah berpeluang memenangi voucher membeli-belah Lazda Malaysia bernilai RM500 setiap seorang. Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017.

Cik tom sebagai salah seorang blogger yang suka join contest, sudah semestinya takkan lepaskan peluang untuk menyertai pertandingan dan memenangi voucher RM500. Wah lumayan tu. Harap2 ada rezeki boleh menang voucher. hihi..

Jom rakan-rakan blogger meriahkan dengan sertai contest menarik ni dengan melayari http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ untuk maklumat lanjut.

Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah! Jom layariLazada Big Baby Fairsekarang.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

4 thoughts on “Jangan Lepaskan Peluang Promosi Lazada Big Baby Fair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!