Penemuan Baru; Misteri Yakjuj dan Makjuj Terbongkar!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua rakan dan pengunjung blog cik tom[dot]com….

Hari ini saya tertarik untuk berkongsi mengenai satu info yang sangat menarik sekali dengan anda. Saya rasa semua sedia maklum mengenai 10 tanda-tanda besar kiamat. Yang mana salah satunya ialah mengenai pembebasan Yakjuj dan Makjuj.

Semenjak dari 1400 tahun lagi kisah Yakjuj dan Makjuj telah menjadi satu misteri terbesar dalam sejarah manusia. Selama ini minda kita telah disediakan dengan cerita bahawa Yakjuj dan Makjuj ialah dua kaum perosak yang akan muncul ketika dunia hampir kiamat untuk melakukan kejahatan serta kerosakan di muka bumi ini.

Tetapi pernah tak anda terfikir adakah pandangan yang telah lama tersemat dalam fikiran anda tersebut bakal goyah satu hari nanti dengan pendedahan dan pembongkaran yang sangat mengejutkan!!

Bolehkah umat Islam yang sentiasa bertanyakan ‘Siapakah itu Yakjuj dan Makjuk?’ boleh menerima jika soalan ‘SIAPAKAH‘ itu ditukarkan kepada ‘APAKAH‘??

Siapa atau Apakah Yakjuj dan Makjuj??
Siapakah atau sepatutnya Apakah Yakjuj dan Makjuj??

Jika jawapannnya Yakjuj dan Makjuj bukan satu makhluk atau kaum perosak tetapi Yakjuj dan Makjuj adalah gelombang api yang dahsyat seperti ditunjukkan dalam filem ‘2012’ yang diistilahkan sebagai Supervalcano.

Supervolcano?
Supervolcano?

Adakah anda dapat menerima dan menukarkan perspektif anda tentang Yakjuj dan Makjuj?

Ini kerana Al-Quran tidak pernah menggambarkan Yakjuj dan Makjuj sebagai makhluk atau kaum perosak.

VIDEO slideshare dalam link ebook pdf Yakjuj dan Makjuj ini menimbulkan persoalan berserta jawapan berdasarkan fakta dan ayat Al-Quran yang menjurus dan mengatakan Yakjuj dan Makjuj itu adalah gelombang api.

Jika anda masih dengan persoalan “Siapakah itu Yakjuj dan Makjuj’ dan bukannya ‘Apakah itu Yakjuj dan Makjuj?’, anda boleh abaikan apa yang diperkatakan dalam video tersebut.

Anda mahu tahu apakah sebenarnya entiti bernama Yakjuj dan Makjuj itu? Selidiki satu pembongkaran terbaru yang menggemparkan tentang misteri Yakjuj dan Makjuj di; Pembongkaran Misteri Yakjuj dan Makjuj.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

24 thoughts on “Penemuan Baru; Misteri Yakjuj dan Makjuj Terbongkar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!