Rakan Blogger Paling Mesra Disember dan Sepanjang Tahun 2013

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Agak terlewat cik tom keluarkan dari oven entri penghargaan buat rakan blogger yang rajin berkunjung dan meninggalkan komen di blog ini. Rasanya dah tak fresh lebih pada hangus sebab overcooked. Erkk.. entah apa-apa cik tom melalut ni. huhu..

Rakan umpama pelangi membawa warna-warni dalam kehidupan.   (sumber pic: tumblr)

Cik tom ucapkan jutaan terima kasih buat semua rakan-rakan blogger mahupun pengunjung yang pertama kali berkunjung. Di harap segala kedatangan korang ke sini membawa manfaat dan maafkan cik tom jika kedatangan ke sini hanya membawa kehampaan.

Rasanya sebelum ini dah beberapa bulan suri menjuarai carta komen di blog cik tom. Akhirnya pada penutup bulan disember 2013, juara komen telah bertukar kepada saudara faizal.  Terima kasih dan sila emailkan cik tom nombor akaun (prefer maybank/ cimb) untuk urusan transfer hadiah wang tunai RM30.

Rakan Blogger Paling Mesra Disember 2013

 1. faizal
 2. suri
 3. Hafizul
 4. anuar
 5. Naimah Wahab
 6. akubiomed
 7. titan
 8. raudzah
 9. onlajer
 10. yusri

Ini ialah ranking 10 blogger yang paling rajin komen sepanjang tahun 2013 di blog ciktom[dot]com. Terima kasih ye. Harap tak serik untuk berkunjung ke sini lagi untuk berkongsi komen idea yang menarik.

Rakan Blogger Paling Mesra Sepanjang Tahun 2013

 1. suri
 2. faizal
 3. Hafizul
 4. akubiomed
 5. hafizmd
 6. Budak Felda
 7. onlajer
 8. titan
 9. Hairul Hissam
 10. Anuar

Suri memang rajin komen kat mana-mana blog. Memang hebat! Sila emailkan cik tom nama, alamat dan no handphone untuk urusan penghantaran hadiah misteri pada suri sebagai tanda penghargaan.

InsyaAllah cik tom dan 2 lagi penulis blog ini akan terus cuba memperbaiki prestasi dalam penulisan bagi tahun 2014. Jika terdapat sebarang cadangan, kritikan atau idea untuk penambahbaikan blog ini sangat dialu-alukan. Thanks in advance.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Rakan Blogger Paling Mesra Disember dan Sepanjang Tahun 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!