Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!

Eyriqazz vs Denaihati? Mana satu blogger lelaki kacak pilihan anda diantara Eyriqazz vs Denaihati? Bagi cik tom pening juga nak buat pilihan sebab kedua-duanya memang lelaki kacak hebat dan inspirasi cik tom dalam dunia blogging.

Iklan jap… Contest SEO Lelaki Kacak dah pun tamat pada 15 Jun 2012 yang lepas. Sebagaimana yang diketahui keputusannya tahniah kepada 7 blogger lelaki kacak dan wanita cantik yang memenangi Contest SEO Lelaki Kacak. Kini muncul pula Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati. Memang makin meriah dunia blogging dengan contest-contest yang menarik.

Siapakah Eyriqazz vs Denaihati?

Rata-rata kesemua blogger memang dah mengenali kedua-dua blogger Eyriqazz dan Denaihati. Eyriqazz vs Denaihati, masing-masing mempunyai kreadibiliti dan identiti tersendiri dalam dunia blogging. Cik tom mula kenal bro eyriqazz barulah kemudiannya mengenali denaihati. Dua-dua sama hebat dari segi trafik yang tinggi dan juga pembaca setia blog yang ramai. Kadang-kadang ada sesetengah blog merasa gah mencanang trafik blog dan income blog yang banyak hasil dari teknik permainan seo yang berjaya. Tapi jarang antaranya yang berjaya mengekalkan pembaca setia mahupun pengomen setia di blog seperti Eyriqazz VS Denaihati.

Eyriqazz yang popular dengan tagline “Great Teacher Onizuka” manakala blogger Denaihati pula popular dengan tagline “Hidup Untuk Memberi”. Tagline ini memang hot dan menjadi bualan dikalangan blogger. Bro Eyriqazz vs Denaihati, kedua-duanya hebat dari segi income blog.

Eyriqazz VS Denaihati
Eyriqazz VS Denaihati

Mana Lagi Hebat Antara Eyriqazz vs Denaihati?

Eyriqazz ialah antara blogger kesayangan nuffnang dan telah berpengalaman menghasilkan 40+ Advertorial/Sponsored Post untuk tahun 2011 dari pelbagai syarikat bersama Nuffnang antaranya Anmum, Celcom, Kementerian Kesihatan, Astro, Volkswagen, Ford , Proton dan sebagainya. Denaihati juga blog yang sentiasa hebat mendapat advertorial dari syarikat yang besar. Kedua-dua blog ini sama hebat berkongsi kisah kehidupan, isu semasa, dunia blogging, seo dan pelbagai perkongsian menarik.

Jadi mana lagi hebat antara Eyriqazz vs Denaihati?? Bagi cik tom kedua-duanya hebat dengan cara dan identiti tersendiri kerana blog yang mempunyai aura ialah blog yang mempunyai identiti yang tidak akan kita jumpa di mana-mana blog lain. Tak percaya?? Cuba cari dan bagitahu cik tom ada korang jumpa blog sebijik seperti bro Eyriqazz atau bro Denaihati?? Melainkan ada yang copy paste entry mereka berdua. ;D

Persamaan Eyriqazz vs Denaihati

Kedua-dua blogger Eyriqazz vs Denaihati ialah inspirasi cik tom dalam dunia blogging. Persamaan paling nyata kedua-duanya blogger Eyriqazz dan Denaihati ialah blogger lelaki. Kedua-duanya mempunyai blog yang mantap dan gemar berkongsi rezeki blog melalui contest dan hadiah menarik. Kedua-dua blog eyriqazz dan denaihati mempunyai penulis jemputan di blog (bukan calang-calang blog boleh ada penulis jemputan ni). Kedua-duanya mantap dari segi trafik dan pembaca setia blog. Bro Eyriqazz dan Denaihati memang tidak lokek berkongsi ilmu dunia blogging, peramah dan tidak sombong untuk berkunjung ke blog lain jika ada masa terluang termasuk pernah singgah ke blog ciktom.

Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati

Cabaran contest SEO menggunakan keyword “Eyriqazz vs Denaihati” berlangsung sehingga 31 Ogos 2012. Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci “Eyriqazz vs Denaihati” yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012.

Hadiah Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati

1st Prize – RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)
2nd Prize – RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
3rd Prize – RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com
4-5th Prize – RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com
6-7 Prize – RM50 Cash each
8-10 Prize – RM30 Cash
11-20 Prize – RM10 Cash

Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash +  iklan banner saiz 125×125 sebulan di blog cik tom)

(Additional RM220 Reserve Prize, total hadiah wang tunai bagi contest dari blogger Eyriqazz + Penaja = RM1,850)
(Hadiah akan diupdate oleh bro Eyriqazz jika bertambahnya sponsor)

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com ,  Shakiddo.com ,  ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com  Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.com , BloggerSentral.com ,  Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.Com,kgbalimbang.blogspot.com , Ciktom.ComMuhasabahtrading.ComBluedianthus.Com , PanduanServisBlog.Com, faizalpj.com , ladfeamir.com dan Syaisya.com.

ps: jom ramai-ramai sertai contest SEO Eyriqazz vs Denaihati!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

317 thoughts on “Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!

  • June 20, 2012 at 2:19 pm
    Permalink

    Wah menarik contest SEO sudah bermula lagi. Cabaran baru yang perlu digalas. 🙂

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:14 pm
      Permalink

      boleh la bro biomed join jugak meriahkan contest seo ni.

      Reply
      • June 20, 2012 at 9:29 pm
        Permalink

        mcm contest titan tu ker??

        Reply
        • June 20, 2012 at 9:37 pm
          Permalink

          yup contest ni contest seo macam titan tue guna keyword “lelaki kacak”..kali ini guna keyword “Eyriqazz vs Denaihati”…jom2 join meriahkan..

  • June 20, 2012 at 3:20 pm
    Permalink

    Kedua2nya memang hebat dan suka berkongsi rezeki.. tu yang menjadi tarikan para pengunjungnya

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:03 pm
      Permalink

      yup betul..memang itu kelebihan yang terdapat pada bro eyriqazz dan juga bro denaihati.

      Reply
  • June 20, 2012 at 3:43 pm
    Permalink

    tapi saya mengenali denaihati dulu dan baru lah eyriqazz..apapun dua-duanya mantop

    Reply
    • June 20, 2012 at 6:57 pm
      Permalink

      tak kisahlah kenal yang mana dulu..yang penting kedua2nya hebat dan sumber inspirasi blogger 🙂

      Reply
  • June 20, 2012 at 4:45 pm
    Permalink

    good luck cik tom
    abis lah sop cik tom masuk.. SEO cik tom terlebih sudah.. hehehe

    Reply
    • June 20, 2012 at 6:56 pm
      Permalink

      hehe…xdelah ciktom punye seo biasa2 je..join contest seo sebelum ini pun kalah..tapi semangat nak join contest tue tetap ada..gdluck sop!

      Reply
  • June 20, 2012 at 4:57 pm
    Permalink

    gud luck…

    jom meriahkan contest SEO ni

    Reply
    • June 20, 2012 at 6:54 pm
      Permalink

      tq.. jom meriahkan contest eyriqazz vs denaihati 🙂

      Reply
  • June 20, 2012 at 5:41 pm
    Permalink

    tak kenal lagi lah blog Eyriqazz tu,kalau nak ikut kena bertapa kat sana dulu

    Reply
    • June 20, 2012 at 6:42 pm
      Permalink

      kalau belum kenal..boleh mulakan langkah pertama untuk berkenalan dgn bro eyriqazz 🙂

      Reply
  • June 20, 2012 at 6:02 pm
    Permalink

    good luck ciktom..nampaknya ciktom lah yg berjaya..
    sy try search..ciktom yg berada 1st..kalah sy~~

    Reply
    • June 20, 2012 at 6:39 pm
      Permalink

      din.. oh ye ke ciktom 1st? tgk eyriqazz 1st..huhu…
      awal2 xde ramai otai seo yg join lagi..dh ramai join nanti bakal tenggelam entry ciktom..heee..

      Reply
      • July 15, 2012 at 11:37 pm
        Permalink

        ciktom berada list yg ke empat utk hari ini.

        Reply
        • July 17, 2012 at 7:23 pm
          Permalink

          tq inform..ciktom dah lama xtengok.

  • June 20, 2012 at 7:40 pm
    Permalink

    wah,.. tak pernah try lagi nih,… macam best saja ni kalau try hehe.. 😀

    Reply
    • June 20, 2012 at 8:10 pm
      Permalink

      jomlah join jaerul…best ni..peluang dpt backlink..hehe 🙂

      Reply
  • June 20, 2012 at 8:53 pm
    Permalink

    aku tak nak masuk. tapi aku bagi ko menang. kalau menang, belanja aku cendol. ok?

    Reply
    • June 30, 2012 at 3:54 pm
      Permalink

      yelah tue..kalau ko menang contest eyriqazz n denaihati ko la yg kena belanja cendol k..

      Reply
      • July 10, 2012 at 12:00 am
        Permalink

        susah aku nak menang wehh. haha..

        hadiah dah bertambah. sila update. haha..

        Reply
        • July 10, 2012 at 8:54 pm
          Permalink

          eleh buat2 ayat camtu…aku xkan tertipu..hahaa…. malas lg nak update sbbnya xfinalise lg hadiah..dah last finalise br masukkan..

  • June 20, 2012 at 9:18 pm
    Permalink

    aku jumpa blog denaihati dulu.. kawan yang rekemen soh study pasal blog kat situ.. 2-2 sifu sama hebat, thumb up

    Reply
    • June 20, 2012 at 9:32 pm
      Permalink

      yup mmg dua2 blog yg bagus utk dijadikan rujukan dalam berblog.

      Reply
  • June 20, 2012 at 9:31 pm
    Permalink

    wah satu lagi kontest SEO…
    hmmm dua2 auc tabik nih,
    moga berjaya 🙂

    Reply
    • June 20, 2012 at 9:37 pm
      Permalink

      jomlah join auc…meriahkan contest seo ni..

      Reply
      • June 21, 2012 at 8:47 am
        Permalink

        Updated – Alhamdulillah, dah ada lebih dari 10 penaja yang beminat menaja contest ini.. So, minimum RM500+ akan diupdatekan sebagai tambahan hadiah..tengah compilekan dulu dan akan diupdatekan later..

        Reply
        • June 23, 2012 at 12:20 pm
          Permalink

          tahniah2!! kreadibiliti blog bro eyriqazz buatkan ramai yg berkeyakinan nak jadi penaja..mmg hebat..

    • June 23, 2012 at 1:19 pm
      Permalink

      ikhlas dari ciktom..lgpun rsnya kl bro eyriqazz still ingat lg 1st time bro dtg ke blog cik tom mesti tau kan mmg bro antara inspirasi cik tom.. kl rajin komen entry bro eyriqazz.. tp mostly jadi silent readers je.. hee 🙂

      Reply
      • July 4, 2012 at 1:46 am
        Permalink

        tomatogirl yang pernah saya teguri dulu pasal url ni, ciktom yang sama kan? hahaha..lupa ingatan sattt…

        Reply
        • July 7, 2012 at 12:15 pm
          Permalink

          yup betul la tue…ciktom la tomatogirl yang bro pernah tegur pasal url panjang..hehe

  • June 20, 2012 at 10:44 pm
    Permalink

    Hmmmm.. nak masuk tuh memang pun tapi bab nak cerita pasal brother Eyriqazz ni aku tau sikit2 jer… tapi lantaklah.. janji masyukk.. har3

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:20 pm
      Permalink

      xpe kalau xtau boelh cerita apa yang tau je.. janji join masuk.. jom2 join meriahkan contest seo Eyriqazz vs Denaihati!

      Reply
    • June 23, 2012 at 12:48 pm
      Permalink

      jom2 join meriahkan contest Eyriqazz vs Denaihati..

      Reply
  • June 21, 2012 at 9:57 am
    Permalink

    good luck cik tom..hihihi..jom memeriahkan suasana.. 🙂

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:18 pm
      Permalink

      jom2 meriahkan contest cabaran seo Eyriqazz vs Denaihati..

      Reply
    • June 23, 2012 at 12:06 pm
      Permalink

      ok2… nanti bro azman dah join terus pintas cik tom.. hehe 🙂

      Reply
  • June 21, 2012 at 10:56 am
    Permalink

    tengah menilai semua pesaing sekarang ni. baru nak buat artikel.hehe..

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:06 pm
      Permalink

      wah mmg mantap la kalau camtu… eh cik tom xleh drop komen kat blog wan..kuar error404…

      Reply
  • June 21, 2012 at 11:37 am
    Permalink

    semua otai2 blogger join.. haha.. susah jugak nk menang SEO ni.. apa pun gud luck cik tom!

    Reply
    • June 23, 2012 at 11:55 am
      Permalink

      tq zhazmi..semua berpeluang menang.. jom asah skill lama dan belajar skill baru… kalah menang no 2.. yg penting kita usaha dulu SEO keyword Eyriqazz vs Denaihati..

      Reply
  • June 21, 2012 at 11:40 am
    Permalink

    Apapun Titan lagi dahsyat sebab jadi pelopor dalam perkenal contest SEO :).

    Reply
    • June 21, 2012 at 11:48 am
      Permalink

      cendol hijau abc sedap2 heeee

      Reply
    • June 22, 2012 at 9:25 am
      Permalink

      contest SEO ni sebenarnya dah lama wujud. sejak zaman awal kewujudan blogspot lagi. pada masa tu ramai yang try kemahiran SEO masing-masing guna blogspot je.
      wordpress sekarang dah ada macam-macam plugin untuk memudahkan kerja SEO.
      tapi tak ramai yang tahu perkara asas SEO. itu lah rahsia pakar-pakar SEO

      Reply
      • June 23, 2012 at 1:37 am
        Permalink

        aah pernah dgr dah byk contest seo before this.. skang naik meriah balik..
        tp ada yg ckp tips2 seo ni sentiasa berubah2..

        Reply
    • June 23, 2012 at 11:54 am
      Permalink

      titan mmg terer bab2 rosakkan seo n cari duit ni..hehe…. tunggu contest baru pulak dr titan..dgr2nya pasal perempuan bertudung..

      Reply
    • June 23, 2012 at 7:42 pm
      Permalink

      denaihati pun pelopor dalam contest SEO

      Reply
        • June 25, 2012 at 6:01 pm
          Permalink

          tagline contest seo denaihati

        • June 28, 2012 at 12:55 am
          Permalink

          owh xtau pulak sebab xpernah join..

      • June 25, 2012 at 3:16 am
        Permalink

        aah.. dgr jgk ramai yg blogger yg cakap camtu.

        Reply
    • June 24, 2012 at 5:19 am
      Permalink

      Betul tu.. Saya setuju..

      Titan memang pelopor untuk Contest SEO di Malaysia..

      Tak kurang hebatnya dengan Tuan Denaihati..

      P/s: Berita Panas!! Eyriqazz vs Denaihati.. (Klik Di Sini)

      Reply
      • June 25, 2012 at 2:51 am
        Permalink

        memang ketiga2 tue blogger otai..banyak pengaruh kepada blogger..

        Reply
  • June 21, 2012 at 11:56 am
    Permalink

    Good Luck Cik Tom..

    Kedua-dua blogger ni sama2 hebat… 😉

    Reply
    • June 23, 2012 at 11:49 am
      Permalink

      thank MJ… mmg Eyriqazz vs Denaihati, 2-2 hebat n sumber inspirasi cik tom.

      Reply
  • Pingback:Jom Sertai Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

  • June 21, 2012 at 6:17 pm
    Permalink

    berpinau mata membaca post ciktom..memang terbaik lah..bersaing secara sihat..tgk2 lah post saya di blog 😛

    Reply
    • June 23, 2012 at 11:32 am
      Permalink

      tq sudi singgah sini.. ok jom sm2 meriahkan contest Eyriqazz vs Denaihati ni!

      Reply
  • June 21, 2012 at 9:03 pm
    Permalink

    wa..cik tom dpt 1st hit utk keyword setakat ini..tabik spring buat ciktom

    Reply
    • June 22, 2012 at 11:50 am
      Permalink

      tahniah ciktom.. 2 entry berada paling atas

      Reply
      • June 23, 2012 at 12:52 am
        Permalink

        alhamdulillah awal2 penyertaan…selepas makin banyak penyertaan xpasti la rankingnya ke mana..hehe

        Reply
  • June 21, 2012 at 10:01 pm
    Permalink

    Hmmm tomato gak sedap dimakan ..hehehehe

    Reply
    • June 23, 2012 at 2:43 am
      Permalink

      tomato mmg best makan begitu sahaja..hhee

      Reply
  • Pingback:Hadiah Contest Eyriqazz vs Denaihati Bertambah

  • June 21, 2012 at 10:57 pm
    Permalink

    Good Luck Ciktom..

    Saya pun baru menyertai Contest ini.. Naik seram juga saya dibuatnya.. Biloa tengok peserta yang menyertai Contest ini semuanya hebat-hebat belaka.. 😉

    Reply
    • June 23, 2012 at 2:42 am
      Permalink

      thanks anuar.. mmg yg join semua hebat2 termasuk anuar..gdluck!

      Reply
  • June 22, 2012 at 9:26 am
    Permalink

    sehingg pagi ni aku cek…artikel ni menduduko tempat pertama dalam carian google…
    apa rahsia cik tom??

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:27 am
      Permalink

      rahsia? setakat ini hanya taip entry macam biasa.. xde rahsia lain lagi.. huhu…

      Reply
  • June 22, 2012 at 9:37 am
    Permalink

    semoga berjaya cik tom 🙂

    Reply
  • June 22, 2012 at 10:19 am
    Permalink

    hi im your silent readers… good luck in this contest!

    Reply
  • June 23, 2012 at 3:30 am
    Permalink

    Terima kasih Cik Tom kerana sudi berkunjung ke blog saya..

    Saya dapati teknik SEO Cik Tom mantap.. Jadi saya berkunjung dekat sini untuk menuntut ilmu SEO daripada Cik Tom..

    TQ..

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:30 pm
      Permalink

      sama2.. xmantap pun.. xramai lagi yang join ni..kl dah otai seo join xtau la mcm mana peluangnya… kena cepat2 cari skill seo mantap…

      Reply
      • June 24, 2012 at 5:21 am
        Permalink

        Ok lah tu.. Awak cari skill SEO yang mantap.. Nanti saya belajar daripada awak..

        TQ..

        P/s: Berita Panas!! Eyriqazz vs Denaihati.. (Klik Di Sini)

        Reply
        • June 25, 2012 at 2:50 am
          Permalink

          haha… cik tom pulak kena belajar ke??

  • June 23, 2012 at 4:46 am
    Permalink

    mungkin juga join nnti, ada byk msa lagi 🙂

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:27 pm
      Permalink

      mmg byk lagi masa..3 bulan sampai 31/8…lambat sgt lg.. forblogger masuk last minute contest terus menang.. yg penting skill seo..

      Reply
  • June 23, 2012 at 7:43 pm
    Permalink

    artikle yg kekal di page pertama , dasyat ni cik tom ..

    Reply
    • June 25, 2012 at 3:16 am
      Permalink

      baru beberapa hari akak..kalau dah semua turun padang xtaulah tertendang ke mana..hehe

      Reply
      • June 25, 2012 at 6:03 pm
        Permalink

        masih lagi ni hahaha ..

        psstt : ciktom komen masuk spam , akk tk perasan , sorry ek ..

        blog akk tk boleh letak link entri waktu komen , letak link blog aje

        Reply
        • June 28, 2012 at 12:55 am
          Permalink

          owh patut la..eh blog ciktom pun sama..byk yg buat camtu masuk komen..buat camtu sbb contest seo punye pasal..haha..

  • Pingback:Siapakah Eyriqazz vs Denaihati?

  • June 24, 2012 at 12:21 am
    Permalink

    alahai, sy tak berapa faham sebenarnya. hikhik. kena study lebih ni.

    Reply
    • June 30, 2012 at 3:57 pm
      Permalink

      pertandingan ni kena buat entry yg kita buat tue terletak dlm first page google.com.my utk menentukan siapa pemenangnya…

      Reply
  • Pingback:Cik Tom Antara Penaja Contest Eyriqazz vs Denaihati

  • June 24, 2012 at 3:15 pm
    Permalink

    All the best cik tom…semoga berjaya!!!!

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:38 am
      Permalink

      tq yas. xmo join ke? rajin2 sharelah tips seo.. nak belajar jugak.. hehe 🙂

      Reply
    • June 25, 2012 at 1:26 am
      Permalink

      tq 4 de backlink n entry menarik buat cik tom tersenyum.. nanti ciktom buat entri feedback nya ye.. skang busy sikit.. sgala entry autopublish minggu ni dh siap awal2 weekend ni..hee..

      Reply
  • June 24, 2012 at 11:51 pm
    Permalink

    Wah,ck tom pun da join. Teringn gak nk join.tp masih belum berkesempatan. Apa pun, all the best buat ck tom

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:05 am
      Permalink

      jomlah join chii… kl busy skang boleh join nanti tp jgn lupa before 31 ogos… nak semua rakan blog cik tom join..

      Reply
  • Pingback:Eyriqazz vs Denaihati | MalaysianCareerJobs.com

  • Pingback:Eyriqazz vs Denaihati Blogger Malaysia | Blog Hati Putera,,

  • Pingback:Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati Tawar 20000 Trafik Blog! | Lizarazak - Blogging Itu Seni

  • June 25, 2012 at 11:22 am
    Permalink

    Good Luck Cik Tom, kedua2 nya ada karisma dan masing2 hebat dalam arena blog kan 🙂

    Reply
    • June 28, 2012 at 1:13 am
      Permalink

      tq MJ…bro eyriqazz otai nuffnang…bro denaihati otai seo.

      Reply
  • June 25, 2012 at 12:07 pm
    Permalink

    Hebat ciktom..masih berada di atas sekarang ni dengan stabil…

    Reply
    • June 28, 2012 at 1:10 am
      Permalink

      alhamdulillah..tapi xtaulah mampu bertahan tak utk lg 2 bulan..

      Reply
  • Pingback:Nak Jual Blog Ciktom.com

  • June 25, 2012 at 4:29 pm
    Permalink

    Tahniah Cik Tom..

    Terus kekal di rank pertama.. kalau menang boleh belanja makan.. hehehe

    Reply
  • Pingback:Pertempuran Eyriqazz vs Denaihati = Cik Tom vs Abang Ensem?

  • June 25, 2012 at 10:12 pm
    Permalink

    cik tom mengganaz.. 🙂

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:39 am
      Permalink

      hahaha…bunyinya macam cik tom ni raksasa je..

      Reply
  • June 26, 2012 at 12:04 am
    Permalink

    Memang sama-sama hebat tu.
    Semoga berjaya Cik Tom

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:35 am
      Permalink

      tq kak long…eyriqazz dan denaihati memangnya sama hebat!

      Reply
  • Pingback:Resepi Ayam Barbeque Madu Mudah dan Sedap

  • June 26, 2012 at 10:39 am
    Permalink

    Cik Tom masih di first page hebat,tapi eyriqazz kira entri pertama jer he3..

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:26 am
      Permalink

      entry yg bro azman komen ni mmg 1st entry contest seo eyriqazz vs denaihati yg ciktom submit kat fb eyriqazz…

      Reply
  • June 26, 2012 at 12:19 pm
    Permalink

    cemburu dgn kejayaan mereka membawa nama blog hingga ke tahap tersebut.. hehe..

    p/s : first time tgok muka founder Denai Hati..

    Reply
    • June 28, 2012 at 12:09 am
      Permalink

      baru je dia reveal muka..sebelum ni xpun..

      Reply
  • June 26, 2012 at 2:00 pm
    Permalink

    Terbaek la… Goodluck yerp 🙂

    Reply
    • June 27, 2012 at 11:05 pm
      Permalink

      samalah..ciktom pun tumpang jd idola jgk..hehe

      Reply
  • June 26, 2012 at 10:11 pm
    Permalink

    terbaek cik tom… semua hebat2 belaka…. buat pilihan yg terbaek … 🙂 nice

    Reply
  • June 26, 2012 at 10:36 pm
    Permalink

    saya pon abru jer join, hebat ciktom, first page lagi, hehehe

    Reply
    • June 27, 2012 at 10:59 pm
      Permalink

      awal2..baru je seminggu contest ni..after this xtau la..xdpt nak janjikan apa2 kalau main seo ni..

      Reply
  • Pingback:Kenapa Join Contest Eyriqazz vs Denaihati

  • June 27, 2012 at 12:32 am
    Permalink

    memang diakui kehebatan mereka…
    harap jadi contoh blogger yang lain..
    ehehehee

    Reply
    • June 27, 2012 at 10:09 pm
      Permalink

      memang menjadi contoh termasuk pd cik tom.

      Reply
  • Pingback:Jumpa Bomoh Nak Menang Contest | Eyriqazz vs Denaihati

  • June 27, 2012 at 6:02 pm
    Permalink

    semua pasal hensem dan kacak je pun..hahaha..:D

    Reply
  • June 27, 2012 at 7:07 pm
    Permalink

    Tahniah Cik Tom, harap-2 dapat kekalkan First Page. Lepas ni mungkin di First Rank. Saya baru je join. Harap dapat tunjukkan tunjuk ajar.

    Reply
    • June 27, 2012 at 8:06 pm
      Permalink

      wow siap beli domain eyriqazz vs denaihati tuee! memang hebatlah… konpem boleh menang ni.. good luck!

      Reply
  • June 27, 2012 at 7:16 pm
    Permalink

    good luck ciktom..
    rasa jeles giler ah..
    ciktom yang paling atas skali dalam carian google..

    Reply
    • June 27, 2012 at 7:58 pm
      Permalink

      alhamdulillah buat masa sekarang… tapi kedudukan masih tak selesa…ramai lagi yang tak join..

      Reply
  • June 27, 2012 at 8:33 pm
    Permalink

    Eyriqazz vs Denaihati , kedua-duanya sifu dalam blog. banyak ilmu yang boleh dipelajari dari mereka

    Reply
    • June 27, 2012 at 8:36 pm
      Permalink

      yup betul tue yang utama kena rajin nak belajar..

      Reply
  • June 27, 2012 at 8:38 pm
    Permalink

    mmg dsyt la cik tom..hehe

    Reply
  • June 28, 2012 at 1:22 am
    Permalink

    Dua-duanya memang hebat.. kalau nak jadikan mereka sebagai guru, memang sesuai..

    Reply
    • June 30, 2012 at 4:07 am
      Permalink

      eyriqazz dan denaihati mmg inspirasi cik tom dalam blogging.

      Reply
  • June 28, 2012 at 8:51 am
    Permalink

    p/s : bukan kata cik tom salah paham..
    tapi sebelum ni ramai bebudak laki yang salah paham.. heheh.. tp unik kan.. cik en jumpa kat tenet je.. edit2 skit je..
    entry pic blog

    Reply
  • June 28, 2012 at 5:25 pm
    Permalink

    Dua blogger yg mmg otai dalam dunia blogging.

    Selamat berjaya jugak utk cik tom. Mmg boleh tahan lama entri kat page pertama. Mmg terbaik!

    Reply
    • June 30, 2012 at 2:37 am
      Permalink

      terima kasih.. jomlah join contest eyriqazz denaihati ni..

      Reply
  • June 28, 2012 at 7:04 pm
    Permalink

    Perghh..ciktom punya blog SEO habis.. kalah den.. hehehe

    Reply
    • June 30, 2012 at 2:34 am
      Permalink

      xdelah blog sedang2 je.. byk error so xberapa mesra seo jugakk.

      Reply
  • Pingback:Kenapa saya bertukar theme twenty eleven? | Blog Cikgu Hairul

  • June 29, 2012 at 12:15 am
    Permalink

    good luck yer,hadiahnya pun top2

    Reply
  • June 29, 2012 at 12:31 am
    Permalink

    Kaya ye blogger-blogger sekarang~ Bestnya kalau menang. Untunglah banyak masa macam cik Tom ni 🙂

    Reply
    • June 30, 2012 at 1:55 am
      Permalink

      ramai blogger yang kaya tapi low profile je.. hehe

      Reply
  • Pingback:Eyriqazz vs Denaihati Error

    • June 30, 2012 at 12:56 am
      Permalink

      lama lagi contest ni..lagi 2 bulan..hehe

      Reply
  • June 29, 2012 at 5:23 am
    Permalink

    fuhhh, banyak gila entri cik tom rank kat google tu 😀

    Eyriqazz VS Denaihati

    Reply
    • June 30, 2012 at 12:51 am
      Permalink

      eh ye ke? bukan azri yg leading skang?? hehe…. ala byk pun xguna gak kot sbb eyriqazz accept 1st entri yg submit tue je…goodluck!

      Reply
  • June 29, 2012 at 10:45 pm
    Permalink

    macam dah tau sape pemenang je.. hehe

    Eyriqazz dan Denaihati

    Reply
    • June 29, 2012 at 11:55 pm
      Permalink

      ye ke?awalnya dah tau..hebat nujum pak belalang ek…

      Reply
  • Pingback:Berapa Lama Dapat Bertahan?

  • June 30, 2012 at 6:42 pm
    Permalink

    tak mampu nak join ni ciktom..segan nak hidup,mati tak mahu..

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:54 pm
      Permalink

      ala jomlah join meriahkan contest ni..ciktom jd salah seorg penaja jgk..

      Reply
  • Pingback:New Teaser Eyriqazz vs Denaihati by Irsah

  • July 1, 2012 at 2:58 pm
    Permalink

    Popular betul la dua otai nie ..
    bila la aku nak capai tahap mereka nie..
    mungkin dalam mimpi je kot.. he.he.he.

    p/s: I alway be your side.. cik tom .. muah…ha.ha.ha..
    harap cik tom sihat selalu ya..

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:20 pm
      Permalink

      memang denaihati dan eyriqazz popular…hehe
      bro hairul pun popular dikalangan IM dan ebook writer yg hebat!

      ps: thanks bro..sob3..sayu baca komen..hee

      Reply
  • Pingback:Pantun Kenangan | Jun 2012 | tehramuan

  • July 1, 2012 at 11:02 pm
    Permalink

    Tahniah masih kekal dalam page pertama google.. ni yang nak minta tips ni.. hehehe

    Reply
    • July 3, 2012 at 7:59 pm
      Permalink

      ye ke masih kekal?? ingatkan dah tercampak..dah seminggu tak cek..hehe..

      Reply
  • Pingback:Perfume Online Malaysia Terbaik di Perfume Pantry

  • Pingback:Blogger Yang Paling Banyak Bercakap_06/2012 | Cahaya Cinta

  • July 3, 2012 at 10:04 pm
    Permalink

    hoho..patutlah no satu rangking sekarang ni.. good luck.. saya pun join jugak tapi no 1 dari belakang .. hehehe

    Reply
    • July 3, 2012 at 10:26 pm
      Permalink

      ye ke no 1 ranking lg?? huhu… td bw blog lain ada screenshot google keyword eyriqazz and denaihati dah jatuh… ciktom malas plk nak cek sendiri sbb kena clear cache dan juga cookies…hehe…

      ada ms lg 2 bulan utk berjuang…semuanya boleh berubah..good luck!

      Reply
    • July 7, 2012 at 12:15 pm
      Permalink

      yup bro denaihati dan bro eyriqazz sama blogger hebat

      Reply
  • July 4, 2012 at 8:42 am
    Permalink

    GK tak penah pi pun blog diorang.,nak terjah juga la..asyik dok lepak blog ben ashaari…tak sangka ada blogger yang lagi mantap..hebat la diorang nie…

    Reply
    • July 7, 2012 at 12:35 pm
      Permalink

      ramai blog yg mantap2…boleh nanti berkenalan dgn diorg semua..

      Reply
  • July 4, 2012 at 10:59 am
    Permalink

    siapa lagi hebat eh ciktom ? huhu… payah nak kobar ni.haha

    Reply
    • July 7, 2012 at 9:34 am
      Permalink

      2-2 sama hebat..eyriqazz lebih pada advertorial..denaihati networking dan juga isu semasa+seo.

      Reply
  • July 4, 2012 at 1:10 pm
    Permalink

    fuhhh …ur entry pun ada di 1st page carian google!!!! cayalah!!

    all the best !!!

    Reply
    • July 7, 2012 at 9:27 am
      Permalink

      thanks sha..doakan dpt bertahan di 1st serp..

      Reply
  • Pingback:Hasil Usha Blog Nazri plus Fanpage Eyriqazz - Ciktom

  • July 5, 2012 at 11:32 am
    Permalink

    sebab contest ni baru kenal blog cik tom. hehe. sekarang tengah leading. good luck

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:11 am
      Permalink

      salam kenal..tue bagus join contest boleh kenal ramai lagi blogger…hehe

      Reply
  • Pingback:Eyriqazz vs Denaihati Dua Blogger Hebat

  • Pingback:Siri 3:Ambil Kesempatan Atas 10 Blogger — HAFIZMOHD.COM - Blog Sukan, Kesihatan & Isu Semasa

    • July 7, 2012 at 2:47 am
      Permalink

      wslm..khabar baik akak…kak nur apa khabar?? harap sihatlah hendak ya..ciktom mmg plan nak join..hehe..tunggu sok ciktom buat entrynya ya…thanks jemput ciktom ye akak..

      Reply
    • July 7, 2012 at 2:40 am
      Permalink

      jom2 join contest seo eyriqazz versus denaihati ni…

      Reply
  • Pingback:Bibit Perkenalan Bro Eyriqazz

  • Pingback:Terima Kasih Cikgu.. | Cahaya Cinta

  • July 10, 2012 at 1:48 pm
    Permalink

    Alhamdullilah saya dah join. Selamat Maju Jaya ye cik tom 🙂

    Reply
    • July 10, 2012 at 6:54 pm
      Permalink

      wah PH dah join makin meriahlah..peluang ciktom pun makin tipislah nampaknya…otai seo ni..hee

      Reply
    • July 10, 2012 at 6:46 pm
      Permalink

      thanks…jomlah join kl belum join lg contest ni.

      Reply
  • July 10, 2012 at 9:55 pm
    Permalink

    Diaorg memang hebat. Patut la banyak benar perkataan eyriqazz vs denaihati. Rupa2nya itu keywordnya

    Reply
    • July 15, 2012 at 1:50 pm
      Permalink

      hehe… biasalah akak.. ini pertandingan contest diorang. tue duk ulang sebut.. hehe…

      Reply
  • Pingback:Eyriqazz vs Denaihati – Luahan Hati Pondok Kecil | Pondok Kecil

  • Pingback:Google Snippet Blog Cik Tom

  • July 12, 2012 at 1:02 pm
    Permalink

    iye..dua2 hebat..tapi akak lebih kerap ke blog eyriqazz.sebab entry dia banyak personal..akak kan blogger ibu2..hehehehe

    Reply
    • July 15, 2012 at 5:43 pm
      Permalink

      samalah cik tom lagi kerap pergi blog eyriqazz..hehe

      Reply
  • July 12, 2012 at 6:57 pm
    Permalink

    Ciktom!!! lama btl x kesini. shah busy buat mende lain. blog forblogger pon x kongsi tips seo dah skang. Kwn2 lain tlg pegangkan udpate berita.. anyway shah pon join dah contest ni. hehe lama x buat entri under category Blogger..

    Gud luck, ada harapan ni

    Reply
    • July 15, 2012 at 5:30 pm
      Permalink

      wah join jgk ye..mesti jd pemenang la ni..aritu join last minute pn dh menang.. rahsia shah backlink kan?? tg dr blog yas.. hee… ciktom suka tips seo dr blog forblogger..tp tgk dh tukar niche dh..rindu plk..huhu
      good luck shah!

      Reply
  • July 14, 2012 at 8:37 am
    Permalink

    Dua2 sama hebat dan mantap…Bila la nak jadi macam dorang ye?.hehe

    Reply
    • July 15, 2012 at 3:43 pm
      Permalink

      insyaAllah kalau kita usaha satu hari nantiblh jd mcm diorg..semuanya tak mustahil

      Reply
  • July 14, 2012 at 10:10 am
    Permalink

    Salam Alaiyka.
    Singgah2 Pagi sabtu sampai ke sini.

    Dua dua blogger memang terkenal namanya. Denaihati dah lama kenal di online. Eyriqazz kenal2 camtu. Hehe

    Dua dua memang terkenal dan hebat ilmu mereka masing2.

    Tapi rasanya ciktom ni pun hebat sebab komen sini je dekat 250+. Pengsan (kejap)

    Selamat Hari Sabtu yang baik : )

    Reply
    • July 15, 2012 at 3:31 pm
      Permalink

      wslm.. thanks sudi singgah blog cik tom..bagi cik tom, denaihati dan eyriqazz sama2 best..
      eh komen ni campur reply dr ciktom jugak tue yg banyak.. hehe..

      Reply
  • July 14, 2012 at 10:49 am
    Permalink

    KC kenal blogger Denaihati masa sama2 buat event Honda dulu. Personally, he is very humble and soft spoken man. Suka dengan peribadi dia. Blog dia pun best. Byk info.

    Reply
    • July 15, 2012 at 3:03 pm
      Permalink

      wah kc pun dah pernah jumpa bro denaihati ye.. untunglah boleh minta tips byk2..hehe

      Reply
  • July 14, 2012 at 6:42 pm
    Permalink

    hye cik tom. im back !
    syok tengok adiah contest tue 🙂

    Reply
    • July 15, 2012 at 2:40 pm
      Permalink

      hye dear.. jomlah join meriahkan.. hadiahnya makin lama makin lumayan!

      Reply
  • July 15, 2012 at 9:22 pm
    Permalink

    Wow! CikTom, banyaknye tinggalan komen di entri ni. Saya dapat rasakan CikTom lah pemenangnya nanti. CikTom memang hebatlah. Saya nak join pun tak berani since dah tahu awal-awal lagi dah kalah. Saya tak pandai dengan SEO ni. Good Luck ye 😉

    Reply
    • July 17, 2012 at 7:54 pm
      Permalink

      ramai yg join..tipis peluang..tapi xpe ciktom mmg suka join contest ni…hehe
      ala nizam pndi seo.. cuma malas nak tunjuk skill kan..

      Reply
  • Pingback:Giveaways Kedua dari Blog Cik Tom - Ciktom

  • July 16, 2012 at 2:46 pm
    Permalink

    masing2 hebat … aku je yg belum hebat lagi … nanti la

    Reply
    • July 17, 2012 at 6:37 pm
      Permalink

      kan anak murid denaihati..insyaAllah boleh jadi hebat jgk..

      Reply
  • July 17, 2012 at 10:09 am
    Permalink

    kacak palahotak hang, hodoh macam katak, mengampu tahap babun bodo

    Reply
  • July 17, 2012 at 10:10 am
    Permalink

    muka macam tu hang kata kacak ye? hang xde taste ke cik tom, kalau hang ada “telur kecik” approve komen aku ni bodo

    Reply
  • Pingback:Aku, Cik Tom dan Alexa | Pondok Kecil

  • Pingback:oh! cik tom - Oh! budu | Oh! budu

  • Pingback:Blogger Yang Paling Banyak Bercakap_07/2012 | Cahaya Cinta

  • Pingback:Komisyen Ketiga dari Buatcupcake

  • August 10, 2012 at 8:54 am
    Permalink

    Tahniah..

    Cik Tom..

    Sebab berjaya kekal di Page pertama..

    SEO : Eyriqazz Vs Denaihati

    Reply
  • August 10, 2012 at 3:32 pm
    Permalink

    go go cik tom..sket lagi je ranking…tambah backlink cik tom

    Reply
  • Pingback:Si Gadis Penggemar Tomato | manok elpase

  • Pingback:Jom turut serta dalam give away ke-2 dari blog Cik Tom

  • August 14, 2012 at 11:11 am
    Permalink

    Salam..

    Tahniah disebabkan blog awak berjaya kekal di Rank Pertama hasil carian Google..

    Untuk memeriahkan Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati ini, Blog Coretan Anuar sedang menganjurkan satu Kuiz. Jadi saya menjemput semua peserta Contest ini untuk menyertai:

    Kuiz Tergempar Eyriqazz Vs Denaihati (Klik Di Sini)

    Semoga dengan kehadiran kuiz ini akan dapat menambahkan lagi pengetahuan kita tentang Contest SEO Eyriqazz Vs denaihati..

    TQ..

    Reply
  • Pingback:Blog Melayu Terbaik | Tips Mudah Blogging — HAFIZMOHD.COM

  • August 14, 2012 at 6:32 pm
    Permalink

    Siapa lelaki dirzam tu,.. Kenapa dia tiada budi bahasa jer,.. Huhu,.

    Reply
  • August 22, 2012 at 3:06 pm
    Permalink

    Semua nama-nama besar blogger Malaysia join contest ni, blogger-blogger kecil macam saya tengok je lar…. 🙂

    Reply
  • Pingback:Bukti Cik Tom suka Budak Felda

  • Pingback:Eyriqazz Vs Denaihati – 6 Hari Lagi

  • August 27, 2012 at 10:12 am
    Permalink

    cepat2. sikit lagi. nak nombor 1. gd luck

    Reply
  • August 27, 2012 at 7:27 pm
    Permalink

    I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

    Reply
  • August 29, 2012 at 8:26 pm
    Permalink

    melawat blog hebat pada hari-hari terakhir

    Reply
  • August 31, 2012 at 10:30 am
    Permalink

    Bakal pemenang nih..hehe

    Reply
  • August 31, 2012 at 2:45 pm
    Permalink

    Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki
    10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan 🙂

    Reply
  • August 31, 2012 at 5:13 pm
    Permalink

    Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati (Klik Di Sini)akan tamat pada hari ini..

    Tak sabar nak tunggu blog manakah yang berjaya memenangi Contest ini.. Good Luck saya ucapkan.. 😉

    Reply
  • Pingback:Kembali ke dunia blog

  • September 3, 2012 at 7:58 am
    Permalink

    Sama hebat sama sepadan,
    Sukar nak buat pembandingan,
    Keduanya ada banyak kelebihan,
    Hanya dari segi kualiti entri itu nampak lain.

    Reply
  • September 3, 2012 at 8:00 am
    Permalink

    Kepada sesiapa yg menang, sememangnya dia tu byk buat kajian yg mendalam.

    Reply
  • September 4, 2012 at 12:55 pm
    Permalink

    good luck utk contest Eyriqazz vs Denaihati!!!

    Reply
  • September 4, 2012 at 11:31 pm
    Permalink

    ramai jugak ye cik tom yang join contest seo tu, nasib saya tak reti kalau tak nak join jugak

    Reply
  • September 12, 2012 at 6:23 pm
    Permalink

    good luck cik tomato~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE