Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

INI STICKY POST SEHINGGA GIVEAWAYS NI TAMAT

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Sebelum ini, cik tom pernah menang affiliate hosting dari NetKL sebanyak 2 kali iaitu bulan Februari dan Mac; Cik Tom Menang Pakej Hosting dari NetKL. Terima kasih kepada semua yang daftar domain dan hosting under cik tom. Yang hadiah bulan mac, cik tom dah guna hosting tue untuk blog cik tom sendiri. Manakala untuk Pakej Hosting berharga RM100, sebelum ini cik tom nak hadiahkan kepada adik cik tom, miss yaty. Tapi tiba-tiba miss yaty cakap tak nak guna hosting buat masa sekarang oleh sebab dia busy jarang update serta blogwalking blog Sophisticated Girl.

gambar cik tom comel

So, Miss Yaty dan Ellen cadangkan cik tom buat giveaways dan bagi hadiah hosting kepada pemenang. Ini buat pertama kalinya cik tom buat giveaways. Silalah join dan support giveaways ni ye. Mana tahu koranglah pemenang yang bertuah memenangi hadiah pakej hosting ni.

bannergiveaways cik tom

 

Cara-cara nak menyertai giveaways dari cik tom ialah;

1) Buat 1 entri bertajuk “Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom” dan linkkan ke entri ini.

2) Entri adalah bebas samaada nak buat panjang atau pendek tapi supaya tak nampak terlalu kosong cerita la apa yang menarik/kelebihan mengenai blog korang ye.

3) Tak perlu follow blog ni atau letak banner cuma sila masukkan link blog cik tom ke dalam bloglist korang. (*supaya senang nak tahu pasal apa-apa update sepanjang giveaways. dah habis boleh je remove.)

4) Pemenang akan ditentukan secara cabutan bertuah.

5) Tinggalkan link post anda di bahagian komen entry ini.

6) Tarikh mula giveaway ini ialah 25 April 2011 sehingga 24 May 2011. Tarikh tutup bagi redeem hadiah hosting cik tom ialah 31 May 2011. So, kepada pemenang sila alert tarikh yang bakal cik tom umumkan.

************************

So, tunggu apa lagi jom join giveaways yang paling mudah syaratnya dengan hadiah yang lumayan pakej hosting berjumlah RM100!!

************************

SENARAI PESERTA YANG JOIN (UPDATE SEHINGGA 30/5/2011)

1) (LM) http://miza-zairi.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

2) (linda) http://akuolind.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

3) (zaiikulim) http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

4) (Syu90) http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html-BILA KLIK KELUAR BLOG DAH REMOVE…PADA SYU90 SILA BAGI LINK YANG BARU OR KIRA AWAK TAK JOIN GA NI.

5) (kue ziya) http://kueziya.blogspot.com/2011/04/giveaway-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

6) (dekcik) http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

7) (naurah nawwarah) http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

8 ) (syuwai) http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html
http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

9) (intan berlian) http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

10) (belalang) http://www.suarabawahtanah.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

11) (cute mum) http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

12) (EB EZRIN) http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

13) (anis) http://anisneez.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

14) (kak diana) http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

15) (adish shida) http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

16) (beaty) http://www.beatyjohn.com/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom/

17) (princess) http://princessdelliza.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

18 ) (linda rahim) http://lindarahim-ummyaisy.blogspot.com/2011/04/giveaway-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

19) (ajumohit) http://ajumohit.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

20) (rohana) http://kesayanganmukerinduanku.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

21) (cempaka kuning) http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

22) (ckin) http://ckinro.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

23) (fieda) http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

24) (PD) http://penadigital.com/blogging/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom/

25) (teratai) http://terataiflowerz.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

26) (firdaus kassim) http://banyaksoalan.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

27) (nabil) http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

28) (bbyuya) http://bbyuya.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

29) (nur) http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

30) (dunia saya) http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

31) (diyana) http://d3y4n4.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

32) (syahirah) http://fyfahsyahirah.blogspot.com/2011/04/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

33) (pearl) http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

34) (syue) http://syuesyada.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

35) (noyis) http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

36) (ira) http://iralaugh.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

37) (jiejah) http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

38 ) (Ayesha Ramlee) http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

39) (Izzaty Hedry) http://cikedispedas.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

40) (alycia) http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

41) (sha) http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

42) http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

43) http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

44) http://norliza989.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

45) http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

46) http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

47) http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

48) http://oneaza.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

49) http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

50) http://kakiinfo.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

51) http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/05/giveaway-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

52) http://haycontest.blogspot.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

53) http://www.fasihah.com/2011/05/giveaways-julung-kalinya-dari-cik-tom.html

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

192 thoughts on “Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE