RFC Kuala Terengganu | Menu Makanan dan Lokasi

Selepas cik tom review mengenai service dan makanan di radix fried chicken (rfc) bandar kuala terengganu. Ramai blogger yang tinggal kat area terengganu bertanyakan di manakah lokasi rfc? Apa menu makanan yang best kat RFC?? So, jom tengok lokasi dan menu makanan best kat RFC.

Disebabkan cik tom malas nak buat map, cik tom google la cari lokasi rfc ni. Mapnya seperti dibawah ye. Ala nak senang korang kenal kan stadium bola yang lama dekat dengan balai bolis tue. RFC tue belakang stadium bola tue la.

Ni pulak menu makanan rfc. Menu ayam goreng, burger, french fries, mashed potato, coleslaw dan banyak lagi. Selain tue, kat sini jugak ada menu nasi tomato, nasi ayam dan karipap. Cuba tengok harga berpatutan kan?

Sumber gambar: hpaKT
p/s: siapa2 nak join entry review blog nantikan entry segmen tue malam ni 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

33 thoughts on “RFC Kuala Terengganu | Menu Makanan dan Lokasi

  • December 16, 2010 at 7:17 am
    Permalink

    suka teh three layer kfc =)

    Reply
  • December 16, 2010 at 7:22 am
    Permalink

    cik tom, sy da vote awak..
    🙂

    ar cik tom, camne nak besarkan header sy nih, cuba cik tom jenguk jap…

    header da resize tp still x besar…

    harap cim tom bantu… makaseh 🙂

    Reply
  • December 16, 2010 at 7:25 am
    Permalink

    wah…ade gak RFC kt tgnu..igtkn ade kt kedah je

    Reply
  • December 16, 2010 at 7:37 am
    Permalink

    tringin nak masuk kt RFC ni tp syg nye kt Lumut ni idak le ade lg..huaaaaaaaaa

    Reply
  • December 16, 2010 at 7:41 am
    Permalink

    nyum2! jauhnya dari tempat Encik MT..
    haha!

    Reply
  • December 16, 2010 at 7:46 am
    Permalink

    nanti blk trg boleh cuba.. 🙂

    Reply
  • December 16, 2010 at 7:48 am
    Permalink

    Wahh~ Nt Shag sampai Kelantan, Shag mintak sapa sapa bawak ke sana nak merasa 😛

    Reply
  • December 16, 2010 at 8:03 am
    Permalink

    yeah. sodapnye. hehe
    tak sabar nak pergi jugak 😉

    Reply
  • December 16, 2010 at 8:07 am
    Permalink

    nati pi tganu…kita mkn kat sini deh ciktom…hehehee

    Reply
  • December 16, 2010 at 8:25 am
    Permalink

    hehe..kena try nie tapi kena p kuala terengganu lak…oke..kalau iqbal online malam nie buleh join segmen cik tom..hehe

    Reply
  • December 16, 2010 at 8:31 am
    Permalink

    salam..

    Bile la nak ade kat KL..Rasenya tak pernah ade lagi…mesti sedap…!!

    Org mmg pakai brg2 HPA..best!!

    Reply
  • December 16, 2010 at 8:44 am
    Permalink

    jangan lupa blog gua.. haha

    Reply
  • December 16, 2010 at 8:49 am
    Permalink

    wah..ciktom..seronok menpromot rfc ciktom..err..ade x yg esem2 pkerja kt situ..heheeh

    Reply
  • December 16, 2010 at 9:12 am
    Permalink

    wahhhh ader RFC la plak. hihihiih. bgus. persaingan sihat! ^^

    Reply
  • December 16, 2010 at 9:40 am
    Permalink

    rfc ? baru je tadi makan kfc.. best betul.. ape2 pon kfc nomber 1.. hehehe ! nak join segmen review blog tuu ! ! x sbr nak tnggu.. heehe !

    Reply
  • December 16, 2010 at 10:26 am
    Permalink

    ai dah pernah pergi RFC kat sungai petani, dulu2 dh lama..xingt bila..ok la kot..ayamnya beso sgt..

    Reply
  • December 16, 2010 at 11:22 am
    Permalink

    Aku pun dah pernah makan RFC.
    Masa tu syarikat HPA baru buka satu RFC di Sungai Petani. Rasanya memang sangat berbeza dengan KFC atau mana2 fastfood yang lain….

    Reply
  • December 16, 2010 at 11:24 am
    Permalink

    wah3~ best nih.. bleh la keen wat reunion smaasza kt sana.. hik3~ ^_^

    p/s: nk join!! hik3~ ^_^

    Reply
  • December 16, 2010 at 11:54 am
    Permalink

    o yeah o yeha..i like~!! hehe.dekat je la ngan umah sewa mish dulu. hee~

    Reply
  • December 16, 2010 at 1:56 pm
    Permalink

    akak nak cari RFC ni kat Bangi, sana pun ada boleh try..hehe

    Reply
  • December 16, 2010 at 2:18 pm
    Permalink

    teringin nak rasa kripap dia..
    huhu..

    Reply
  • December 16, 2010 at 2:27 pm
    Permalink

    sedapnye..hee..purple..suke purple gak..
    folow me.keyh..i folow u

    Reply
  • December 16, 2010 at 3:08 pm
    Permalink

    err… brapa RFC bayar kat cik tom utk wat entry ni? hehe.. gurau je cik tom..
    RFC mmg best! boley lawan KFC! 😀

    Reply
  • December 16, 2010 at 3:54 pm
    Permalink

    Tak pernah pergi pn lg…huhu
    Blh r cuba pasni…hehe

    Reply
  • December 16, 2010 at 4:32 pm
    Permalink

    nanti nak cubalah…masa balik ke kelantan…hoho…gambar2 membuatkan Omu terliur…hoho..yosh!

    Reply
  • December 16, 2010 at 6:20 pm
    Permalink

    Sedap tul ke makanan kt situ? X pernah dengo lg pasal rfc nih…

    Reply
  • December 16, 2010 at 7:05 pm
    Permalink

    cik tom ni dah boleh mintak komisen dari RFC. hihihi..

    kalau mintak, leh dapat ribu riban gak kot sbb dah tolong promote.

    Reply
  • December 16, 2010 at 9:13 pm
    Permalink

    fuh!!
    dah makin berkembang rfc ni..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE