Jom Dapatkan DATA.. Jangan Kehilangan Semuanyaa..

Perhubungan cinta jarak jauh memerlukan kekuatan dan keberanian kerana kadang-kadang ianya mudah dilanda pelbagai pancaroba yang tak diduga. Apabila tiba-tiba terputus hubungan, korang akan rasakan seolah-olah dunia ini sudah berakhir.

Masih korang ingat lagi Episod 1: Jangan Hilang Segalanya. dan juga trailer episod 2 kisah percintaan Amy dan Nick??

Mesti semua dah tak sabar untuk mengetahui kesudahan kisah Amy dan Nick? Korang boleh ke website: http://www.xpax.com.my/c1.php untuk saksikannya dan juga mengundi siapa diantara Joe dan Nick yang lebih berhak untuk mendapat Amy.

Don’t Lose It All – Episode 2 @ http://youtu.be/6pDcf73J9YI

Kisah percintaan yang memang menyayat hati. Adakah perhubungan jarak jauh mereka akan berakhir begini jika pasangan saling tidak berhubung?

Satu tragedi tak disangka telah berlaku ketika Nick ingin membeli sebentuk cincin berlian kepada Amy. Dia cukup berani untuk membantu wanita yang diragut tetapi sayangnya ia mengakibatkan Nick lupa ingatan akan siapa dirinya?

Tanpa mengetahui semua ini, Amy kelihatan telah putus asa untuk menunggu jawapan Nick. Kini, Amy nampaknya makin rapat bersama Joe.

Adakah korang fikir Joe ialah mengambil kesempatan dalam keadaan ini? Apa pendapat korang, Joe akan lakukan jika dia dapat tahu keadaan Nick yang sebenarnya?

Yang paling penting, dalam kes percintaan Amy dan Nick ialah ia menunjukkan bahawa mereka kehilangan cinta tanpa data internet. Dalam perhubungan jarak jauh,  data internet sangat membantu untuk pasangan saling berkomunikasi. Ia bukan sahaja merapatkan jurang perhubungan tetapi sangat menjimatkan. Tiada halangan atau alasan lagi untuk pasangan berhubung serta berkomunikasi dengan mudah.

Hanya selagi korang miliki DATA, ia membuat perhubungan dapat diuruskan dengan lebih mudah. Hanya dail *128# untuk daftar mana-mana pek yang bersesuaian dengan keperluan korang.

Dapatkan maklumat lanjut mengenainya di http://bit.ly/dontLoseItAll #DontLoseItAll @xpaxsays atau http://www.xpax.com.my/c1.php.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “Jom Dapatkan DATA.. Jangan Kehilangan Semuanyaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!