Premium Beautiful Korset Terbaik Kuruskan Badan & Maintain Body

Assalamualaikum dan Salam Hujung Minggu… Kali ini cik tom nak promote mengenai Premium Beautiful Korset. Cik tom sendiri pengguna Premium Beautiful tapi cik tom just guna yang “long girdle” semasa diet untuk kuruskan badan cik tom. Tips cik tom kuruskan badan pernah cik tom share di; Tips Turunkan Berat Badan Dengan Cepat dan Sihat Versi Cik Tom. Tapi memang cik tom guna premium beautiful ini dan menjadi sebab ia macam berfungsi untuk kemaskan perut kita dan secara tak langsung mengurangkan rasa lapar atau keinginan nak makan secara kerap.


1. Apa Itu Premium Beautiful Korset
2. Jenis Set Premium Beautiful Korset
3. Kelebihan Premium Beautiful Korset
4. Berapa Lama Nak Pakai? 24 jam ke?
5. Macam Mana Nak Cuci Premium Beautiful Korset?
6. Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Golongan Wanita??
7. Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Golongan Wanita?
8. Bagaimana Nak Beli Premium Beautiful Korset

Apa Itu Premium Beautiful Korset

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Jenis Set Premium Beautiful Korset

1. Long Girdle
2. Long Bra
3. Waist Nipper

Kelebihan Premium Beautiful Korset

Kelebihan Premium Beautiful Korset

Terdapat pelbagai kelebihan Premium Beautiful tapi cik tom kongsikan serba sedikit antara kelebihan penggunaan Premium Beautiful iaitu;

1. Membersihkan darah daripada toksik & menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemah.
2. Merangsang sel-sel yang lemah & tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma.
3. Memperbaiki & memulihkan ketidak seimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan.

Selain itu, jaminan seumur hidup bagi korset premium beautiful. Jika terdapat sebarang kerosakan pada korset hantar kepada dealer untuk diperbaiki.

Berapa Lama Nak Pakai? 24 jam ke?

Minimun pakai 8 jam sehari. Kira macam pergi dan balik kerja dalam 8 jam sehari. Kalau surirumah pula, suami pergi dan balik kerja. Kiranya ia mudah dan praktikal.

Macam Mana Nak Cuci Premium Beautiful Korset?

Dilarang mencuci premium beautiful menggunakan basuh mesin, iron, dry clean, memintal/memerah kuat, menjemurnya secara terus di bawah sinaran cahaya matahari atau menggunakan bahan cucian berunsur buih/sabun. Ini bagi menjaga kualiti dan tektur kain supaya tahan lebih lama. Hanya cuci dan jemur pada waktu malam menggunakan pencuci Premium Beautiful Natural Wash.

Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Orang Gemuk?

Premium Beautiful bukan hanya untuk orang gemuk atau orang yang ingin kuruskan badan sahaja. Tapi mengubah bentuk badan menjadi langsing dan meningkatkan tahap kesihatan hidup kerana konsep premium beautiful korset ialah 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Premium Beautiful berfungsi menjaga kesihatan disamping membentuk kontur bentuk badan yang ideal.

Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Golongan Wanita?

Premium Beautiful Korset bukan hanya untuk golongan wanita sahaja. Malahan Premium Beautiful turut menyediakan Bengkung Premium Beautiful khas untuk lelaki bagi mengatasi masalah sakit pinggang mahupun masalah perut buncit.

Bagaimana Nak Beli Premium Beautiful Korset?

So, macam mana nak beli produk Premium Beautiful ini ye? Buat masa sekarang, korang boleh rujuk harga dan cara pembelian detail dengan rakan cik tom, Janna seperti yang tertera di bawah;

WhatsApp/Call/SMS:  017-7251583.

Facebook: EL-Janna

Emaileljanna10@gmail.com

 

Premium Beautiful Korset Umpama Service Untuk Diri Sendiri. So, Sayangilah Diri Anda Untuk Yang Tersayang :)”

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

26 thoughts on “Premium Beautiful Korset Terbaik Kuruskan Badan & Maintain Body

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!