Ada Apa Dengan Minyak Herba Asmak

Sejak akhir-akhir ini hangat diperkatakan dengan kehebatan produk Minyak Herba Asmak. Ada Apa Dengan Minyak Herba Asmak? Sehingga menjadi pilihan ramai pengguna dan terjual puluhan ribu botol minyak asmak sebulan. Banyak testimoni dari golongan ibu yang mengatakan produk ini berkesan digunakan terutamanya untuk anak-anak. Ianya dijadikan sebagai penawar asma pada bayi.

Oleh sebab high curiosity pada minyak herba asmak ni, cik tom ambil keputusan untuk mencuba sendiri pengalaman menggunakan minyak herba asmak.

Ada Apa Dengan Minyak Herba Asmak

  1. Apa itu Minyak Herba Asmak
  2. Isi Kandungan Minyak Herba Asmak
  3. Kegunaan Minyak Herba Asmak
  4. CaraPengunaan Minyak Herba Asmak
  5. Kelebihan Minyak Herba Asmak
  6. Keistimewaan Minyak Herba Asmak
  7. Penawar Asma Pada Bayi
  8. Testimoni Minyak Herba Asmak
  9. Perbezaan Antara Original dan Tiruan Minyak Herba Asmak
  10. Founder Minyak Herba Asmak
  11. Review Pengalaman CikTom Mengunakan Minyak Herba Asmak
  12. Maklumat Lanjut Mengenai Minyak Herba Asmak

Apa itu Minyak Herba Asmak

Minyak Herba Asmak ialah produk keluaran Minyak Herba Asma Mujarab Sdn.Bhd. Minyak asmak digunakan sebagai rawatan alternatif herba untuk masalah pernafasan seperti asma/ lelah, semput, sesak nafas, kahak, batuk dan selsema serta pelbagai lagi kegunaan luaran yang lain.

minyak herba asmak

Minyak Herba Asmak diformulasikan daripada kombinasi pelbagai minyak dan herba terpilih, Ianya sesuai digunakan untuk semua peringkat usia dari bayi sehinggalah ke warga emas.

Isi Kandungan Minyak Herba Asmak

Minyak Herba Asmak ini diperbuat daripada minyak zaitun, minyak kelapa dara, habatussauda, pati gamat dan herba terpilih yang bukan sahaja selamat, tapi suci. Gunakan tanpa was-was kerana ia adalah hasil dari R&D dan menggunakan teknologi nano.

isi kandungan minyak herba asmak

Kegunaan Minyak Herba Asmak

Dengan izinNYA dan pengunaan yang konsisten, minyak herba asmak mampu sembuhkan asma dan semput dengan cepat. Selain itu,  dapat menyembuhkan selsema, batuk dan mencairkan kahak.

kegunaan minyak herba asmak

Cara Pengunaan Minyak Herba Asmak

Hanya perlu sapu di leher hingga dada, dari tengkuk hingga ke belakang sekerap mungkin untuk permulaan dan boleh hentikan bila sudah sembuh. Anda perlu rajin dan istiqamah menggunakannya dan kesan boleh dilihat seawal 1 hari -30 hari bergantung pada individu dan cara penggunaan.

Kelebihan Minyak Herba Asmak

Jimat wang tak perlu berhabis untuk ubat,dan rawatan lain yang cuma mengurangkan,bukan MENYEMBUHKAN.
Jimat masa,tak perlu lagi ke klinik atau hospital untuk guna inhaler/nebulizer
Dengan hanya sebotol sudah boleh rasai perubahan
Kesan seawal 1 hari- 30 hari bergantung pada tahap penerimaan dan cara penggunaan.
kelebihan minyak herba asmak

Keistimewaan Minyak Herba Asmak

  1. KOS RENDAH, LEBIH JIMAT– Rawatan alternatif herba yang mudah dan kos rawatan rendah – TANPA nebulizer, TANPA ubat / pil (boleh memberi kesan jangka panjang), sekaligus menjimatkan wang anda !
  2. MINYAK PELBAGAI GUNA– Juga boleh digunakan untuk pelbagai masalah luaran seperti gigitan serangga, luka, tergeliat, terkena api, bengkak, lenguh, sakit gigi, kembung / sakit perut dan lain-lain.
  3. RAMUAN HERBA– Ramuan daripada formulasi habbatussauda’, minyak zaitun, minyak kelapa dara, minyak gamat dan herba terpilih – diproses dengan teknologi terkini di kilang bertaraf GMP.
  4. SESUAI UNTUK SEMUA– Sesuai untuk semua peringkat umur. Kadar sapuan boleh disesuaikan mengikut keadaan, contohnya sapuan nipis untuk bayi.
  5. MUDAH DIGUNAKAN– Untuk rawatan asma / lelah – sapu di leher, dada dan belakang, setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur. Apabila sudah pulih, sapu apabila perlu sahaja.
  6. MUJARAB DAN BERKESAN– Dengan ratusan testimoni, produk ini telah menjadi fenomena luar biasa dan diakui oleh ribuan pelanggan yang telah membeli. Hanya perlu sapu !!

Penawar Asma Pada Bayi

https://www.youtube.com/watch?v=U6Q0KBxhFEg

Testimoni Minyak Herba Asmak

Terdapat pelbagai testimoni positif dari pengguna Minyak Asmak. Cik tom sertakan sedikit preview testimoni dibawah. Untuk lihat lebih banyak testimoni lain boleh ke website>>Testimoni Minyak Herba Asmak

testimoni 1 perbezaan minyak herba asmak original dan tiruan
perbezaan minyak herba asmak original dan tiruan perbezaan minyak herba asmak original dan tiruan

Perbezaan Antara Original dan Tiruan Minyak Herba Asmak

Oleh disebabkan terdapat banyak lambakan produk Minyak Herba Asmak TIRUAN. Anda perlukah berhati-hati dalam membeli Minyak Asmak yang Original. Kerana dikhuatiri mengandungi bahan yang berbahaya. Sila pastikan Original baru beli!

perbezaan minyak herba asmak original dan tiruan

Anda boleh dapatkan dari pengedar yang mempunyai ID yang sah sahaja. Jika terdapat sebarang penjualan Minyak Herba Asmak yang tiruan, sila laporkan kepada Hotline HQ.

Founder Minyak Herba Asmak

Nak beli apa-apa produk jadi satu kemestian bagi cik tom nak tahu serba sedikit siapa founder produk tersebut. Apa background? Boleh dipercayai ke? Yelah risau sekarang kan banyak produk FAKE.

Minyak Herba Asmak ini rupanya diasaskan oleh Nor Fazilah Abd Mohd, seorang bekas cikgu Matematik berasal dari Bentong, Pahang. Gambar dibawah ialah Pengarah Urusan MHAM; Nor fazilah Abd Mohd  bersama Mohd Selodi Md Ghazali.

pengasas minyak herba asmak

Syarikat pengeluar berdaftar bagi minyak herba asmak ialah  Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1189521-H). Ianya membekalkan minyak herba asma mujarab dan barangan berasaskan bahan semulajadi yang suci, bersih, terjamin dan selamat.

Review Pengalaman CikTom Mengunakan Minyak Herba Asmak

Dah cerita serba ringkas mengenai Minyak Herba Asmak, moh ler cik tom review pengalaman ciktom mengunakan Minyak Herba Asmak ni. Cik tom memang pengguna tegar minyak angin. Pelbagai minyak angin dah cik tom cuba yelah orang perempuan kan. Ada waktunya sekali sebulan tu Allah bagi cuti. Mulalah datang sakit kepala, sakit pinggang dan sengugut.

Jadi memang penting sangat 1 botol minyak angin ada dalam simpanan handbag waktu emergency. Selama ni minyak angin cik tom guna ada pelbagai jenis, ada yang panas sangat bila sapu, langsung tak rasa panas, berbau terlalu kuat sampai orang sebelah pun tertoleh bau minyak angin. Ada yang warna hitam pekat/ hijau/ merah, bila sapu tu kotorkan baju atau tudung dipakai dengan warna minyak.

Tapi Alhamdulillah dengan Minyak Herba Asmak ni memang BEST sebabnya cik tom akan list dibawah untuk mudah korang baca;

Minyak sederhana panas– minyaknya tidak terlalu panas dan tidak terlalu sejuk. Kira elok2 je. Sapu kat bayi pun boleh. Apatah lagi cik tom. hihi

Minyak berbau wangi– Cik tom suka bau minyaknya wangi. Langsung takde bau macam sapu minyak angin bila keluar berjalan tepi orang ramai. haha

Warna minyak yang lembut– Yang ni salah satu yang best sebab bila sapu kat badan, takde kes warna minyak tu melekat pada pakaian atau tudung

Tekstur minyak yang tidak melekit- Bila sapu kat badan terasa ringan je. Takde tekstur melekit pada kulit.

Minyak cepat menyerap – selepas disapu tu memang tak terasa dah kulit ni ada sapu minyak sebab cepat menyerap.

Mudah bawa travel– Saiz botol minyak yang kecil mudah untuk dibawa ke dalam handbag untuk ke travel ke mana sahaja.

travel size minyak herba asmak

Yeay dapat free tabung dari kotak Minyak Herba Asmak. Cik tom memang suka menabung. Jadi sesuai sangat dapat free tabung dengan setiap pembelian Minyak Herba Asmak.

percuma kotak tabung minyak herba asmak

Minyak yang berkesan Alhamdulillah sapu kat pinggang, beransur-ansur sakit pinggang cik tom. Then, sapu dan urut kat kaki mertua pun katanya hilang lenguh. Jadi cik tom hadiahkan 1 botol kat mak mertua. 

Maklumat Lanjut Mengenai Minyak Herba Asmak

Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen, boleh ke link di bawah atau hubungi terus  :

Hotline HQ : 019 - 970 8897 
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/
Website Minyak Herba Asmak : http://penawarasma.com.my
Instagram : mham.sdnbhd

Fb Page :

Penawar Asma Mujarab: https://www.facebook.com/penawarasma/
Minyak Herba Asmak HQ: https://www.facebook.com/minyakherbaasmamujarabsdnbhd/
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag

 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

11 thoughts on “Ada Apa Dengan Minyak Herba Asmak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE