Gluastacol – Bantu Legakan Sakit Sendi Anda

Salam kali ni cik tom nak share satu produk untuk mereka yang mengalami masalah sakit sendi. Sebelum cik tom nak share produk ni baik kita tahu dulu sebab dan puncanya. Sakit sendi ni boleh terjadi banyak sebabnya. Antara yang selalu mereka yang mengalami sakit sendi ni adalah disebabkan aktif sukan,berat badan berlebihan dan mereka yang berumur.

Bersukan memang seronok tapi kalau kena waktu nak terjadi benda yang kita tak ingini berlaku memang tak boleh nak elak. Yang mengalami masalah berat badan pula nak tak nak perlu kurangkan berat badan. Untuk yang berumur ni memang perlukan makanan tambahan kesihatan atau vitamin sebab bila berumur ni badan kita tak macam muda-muda dulu dah.

Apa yang terjadi jika mengalami masalah sakit sendi?

Biasanya nak jalan jauh tak boleh, nak bergerak pantas dok sakit-sakit. Kalau nak naik tangga lagi la seksa. Menahan sakit lutut kalau naik tangga, kena pula naik tingkat tinggi.

Ok produk yang cik tom nak share ni memang untuk melegakan sakit sendi. Pernah dengar nama produk Gluastacol keluaran Dr Azimuth. Memang dah popular dan diyakini produk keluaran Dr.Azimuth ni tau. Jom kenal siapa pengasas Dr. Azimuth? Sila tengok gambar pengasasnya dibawah ye;

Pengasas Dr.Azimuth Formula
Pengasas Dr.Azimuth Formula

Ok dah kenal dan tahu latarbelakang pengasasnya yang sememangnya seorang Doktor.

Gluastacol – Bantu Legakan Sakit Sendi Anda

Gluastacol – Bantu Legakan Sakit Sendi Anda
Produk Gluastacol keluaran Dr.Azimuth

Salah satu bahan utama dalam produk gluastacol ni adalah kolagen. Kolagen ni adalah penganti cecair yang sepatutnya badan kita yang menghasilkannya tetapi bila semakin berumur badan kita berkurangan menghasilkan kolagen  sendiri.

Sakit lutut dan sakit sendi memang berkait rapat. Sakit lutut berlaku sebab tulang rawan mula haus dan terhakis disebabkan bahan yang dinamakan sebagai Collagen dalam tulang rawan mula rosak dan berkurangan. 50% daripada tulang rawan memang terdiri daripada Collagen. Collagen inilah yang membantu mengekalkan kepadatan dan kekuatan tulang. Selepas umur 20-an, Collagen ini mula terhakis dalam tulang rawan.

Badan boleh menghasilkan Collagen dengan sendiri, bagaimana pun masalah berlaku apabila bilangan Collagen yang dihasilkan oleh badan tidak dapat lagi menampung keperluan menggantikan bilangan Collagen yang rosak tadi. Selain itu, terdapat bahan dinamakan Axtanthin dalam gluastacol yang fungsinya untuk membantu masalah kulit bebas dari masalah jerawat, jeragat dan parut. Boleh lihat di sini–> Gluastacol Bantu Selesai Masalah Kulit.

Jadi korang dah tahu serba sikit pasal punca sakit kaki dan sakit sendi dan info mengenai produk gluastacol, cik tom nak kongsi pula video testimony mereka yang berasa produk gluastacol membantu dalam masalah mereka.

2 Video Testimony Gluastacol

Yang ni cik tom nak kongsi pula video doa dari ustaz syarhan shafie untuk mereka yang ada masalah sakit sendi. Semoga bermanfaat, yang penting kita cuba ikhtihar pelbagai cara.

1 Video Penawar Sakit Sendi Ustaz Syarhan Syafie

Berminat nak dapatkan gluastacol ni?

Ada dua cara, COD kawasan alor setar dan jitra atau gluastacol akan dipos jika diluar kawasan. Boleh whatapps atau SMS ke no. 012-2173122- En. Nashar untuk tempahan atau sebarang pertanyaan.

Harga RM198 (botol), RM108 (kotak)

Free Shaker

Free Postage jika beli 5 botol/kotak ke atas

 

Cara pengambilan gluastacol

Tuang air kosong ke dalam shaker 120 ml-150 ml. Kemudian tuang serbuk gluastacol ke dalam shaker dan goncangkan.

Botol (30 hari untuk 2 kali minum sehari)

  • Minum 2 kali sehari
  • Pagi sekali (minum setengah jam sebelum mengambil sarapan)
  • Malam sekali sebelum tidur

Kotak (20 hari jika minum sehari sekali,10 hari minum 2 kali sehari)

  • Minum sebelum tidur saja jika minum sehari sekali

P.S: Nak tip berkenaan sendi serta tawaran istimewa berkenaan produk berkaitan boleh layari fanpage; Sembang Sendi Sihat, Jom LIKE ye. Mana tahu ada tawaran istimewa jika korang follow fanpage ni.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

11 thoughts on “Gluastacol – Bantu Legakan Sakit Sendi Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE