Senarai Gambar Hadiah Giveaways Blog Cik Tom

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Terima kasih kepada semua penaja yang sudi menaja dan memeriahkan lagi hadiah giveaways di blog cik tom. Manakala terima kasih juga kepada kesemua 46 orang peserta yang telah join sehingga tarikh terkini 5 Ogos 2012. Maybe hadiah giveaways ini tidaklah segempak hadiah samsung galaxy note atau kamera lomo tapi inilah tanda keikhlasan cik tom untuk menghargai kesemua rakan-rakan blogger malahan syarat yang disediakan memang mudah untuk disertai.

Pada yang bertanya mengenai syarat giveaways ini memang sengaja cik tom buat  begitu untuk win-win situation. Kalau peserta join dan ceritakan dimana mengenali blog cik tom ini satu kelebihan promosi pada blog cik tom. Manakala syarat untuk promosi artikel di blog anda sendiri pulak ialah kelebihan pada diri korang sendiri untuk promosi artikel menarik di blog kerana pada masa inilah terbaik untuk promosi blog anda. Kebiasaan peserta yang sudah atau bakal join suka blogwalking untuk lihat entry peserta lain. Maybe persinggahan kali pertama akan menjadi bibit persinggahan yang berterusan.

Oleh sebab itu artikel ini tidak terikat dengan apa-apa tajuk means korang bebas untuk buat artikel seperti biasa dan tidak terlalu nampak obvious seperti artikel join contest or giveaways. Tak dilupakan juga kelebihan pada penaja, cik tom akan review secara berperingkat untuk setiap penaja GA. Harapannya semua yang join samaada penganjur, penaja dan peserta tetap akan mendapat sesuatu dari GA ini walaupun tidak memenangi hadiah cabutan.

Senarai Gambar Hadiah Giveaways Blog Cik Tom

1. Hadiah wang tunai RM210 tajaan cik tom, JebengOtai, Onlajer, Nazri, Hatiputera, Akhiyy, Hafizul, Puanbee dan KeretaHitam;

2. Hadiah tajaan 1 shawl + 5 pasang brooch dari cik tom;

3. Hadiah tajaan Esprit Laptop Sleeve Case x2 dari PapaMifz;

4. Hadiah tajaan Perfume + Bracelet x1 dari amna

*pemenang boleh pilih bracelet dan perfume yang disukai.

5. Hadiah tajaan keychain handmade x5 dari kak Mahh

6. Hadiah tajaan shawl x5 + inner x5 dari eryati

Esprit Laptop Sleeve Case Esprit Laptop Sleeve Case

7. Hadiah tajaan pendrive case x3 + hp strap x3 dari eiela mycraftzon;

*contoh gambar

8. Hadiah tajaan Minuman Fiber-Green Fit x1 dari Rina Avail.

Pada yang belum menyertai giveaways cik tom, jangan lepaskan peluang untuk join ye sebab cik tom maybe bertukar fikiran untuk tutup giveaways ini bila-bila masa before dari tarikh yang cik tom maklumkan 31 ogos 2012. Hadiah cabutan telah diupdate sehingga 20 cabutan bertuah!! Nak join boleh rujuk syarat di entri >> Giveaways Blog Cik Tom.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

37 thoughts on “Senarai Gambar Hadiah Giveaways Blog Cik Tom

  • August 7, 2012 at 12:08 am
    Permalink

    Banyak hadiah yg ditawarkan..harap-2 berjaya hehe..

    Reply
    • August 7, 2012 at 9:09 am
      Permalink

      sekadar memerihkan sahaja hee best bila ramai joint heee

      Reply
  • August 7, 2012 at 12:15 am
    Permalink

    hadiah semua best2..hope syu slh sorg yg btuah nnti..

    Reply
  • August 7, 2012 at 1:25 am
    Permalink

    memang menarik hadiahnya CikTom.macam-macam ada.

    Reply
  • August 7, 2012 at 4:48 am
    Permalink

    Alhamdullillah. Harap semuanya berjalan dengan lancar yer CikTom. Rezeki Ramadhan..

    Reply
  • August 7, 2012 at 5:39 am
    Permalink

    hoho.. aku lebih suka tengok hadiah no. 4..
    Any parfume? Any brand? Really? lucky siapa
    dapat no. 4.. hik3

    Reply
  • August 7, 2012 at 9:11 am
    Permalink

    rezeki ada d mana2 shja

    Reply
  • August 7, 2012 at 9:14 am
    Permalink

    hadih ini kira terbaik cik tom

    Reply
  • August 7, 2012 at 9:25 am
    Permalink

    Wah.. hadiah yang menarik!
    ramai penaja yg baik hati menyumbang..
    tips mencari tajaan, buat kontest bulan puasa sbb semua bermurah hati.. heheheh

    Reply
  • August 7, 2012 at 9:28 am
    Permalink

    wah..menarik hadih tu (kecuali hadiah tajaan saya..) nak duit!!!!!!

    Reply
  • August 7, 2012 at 10:20 am
    Permalink

    20 cabutan je? bab2 lucky draw ni.. nasib slalu x meyebelahi saye.haha..

    Reply
  • August 7, 2012 at 10:40 am
    Permalink

    menarik2. nak join 🙂

    Reply
  • August 7, 2012 at 12:12 pm
    Permalink

    Jangan ler tutup awal..tutup la pada tarikh yg diberi tahu sebelum nih..buzy nih cik tom – closing month end hehehe.. 🙂

    Reply
  • August 7, 2012 at 10:20 pm
    Permalink

    wow meriahnya

    Reply
  • August 7, 2012 at 10:56 pm
    Permalink

    mak aih ramainya join..kalah GA sy..hehe

    Reply
  • August 7, 2012 at 11:31 pm
    Permalink

    aku kena join gak kerr??

    Reply
  • August 7, 2012 at 11:46 pm
    Permalink

    hadiah menarik juga..cuba fikir sejenak kenapa ramai join GA dari cik tom ni…fikirkan?…

    Reply
  • August 8, 2012 at 5:33 am
    Permalink

    yang no.8 tu menarik perhatian ku hehehe

    Reply
  • August 8, 2012 at 8:27 am
    Permalink

    tuuu dia hadiahnya..menarik sgt wei..ada harapn tak pondok kecil…emmm kalau dah rezki tak kan kemana..haha

    Reply
  • August 8, 2012 at 2:24 pm
    Permalink

    siapa la bakal pemilik sleeve case tuh agak nyer…:)

    Reply
  • August 9, 2012 at 3:07 am
    Permalink

    Hadiahnya menarik pasti tertarik,
    Bila menarik pasti terdetik,
    Apabila terdetik terus mengetik,
    Membuat entri supaya lebih menarik.

    Reply
  • August 9, 2012 at 4:26 am
    Permalink

    oh oh best2 nya hadiah.

    Reply
  • August 9, 2012 at 6:56 am
    Permalink

    wah menarik hadiahnya..
    nk join..tp tunggu masa tarikh nk tamat …
    sibuk sgt..

    Reply
  • August 9, 2012 at 5:40 pm
    Permalink

    Tahniah kepada peserta ,insyaallah jika diberi peluang akan akan menaja lagi…

    Reply
  • August 23, 2012 at 3:41 am
    Permalink

    Sangat menarik hadiah utk pemenang, pasti ramai yg join, tapi bila nak umum pemenangnya.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE