Tomato’s big family


Hurm..asyik pk..pk..n pk…ape 2nd post tomato nk wat ni…erm dr ssh cr idea baik perkenalkn “Tomato’s big family”..

Ok….tomato ni anak ke 4 dr 9 adik beradik…mesti rmai yg ckp wah rmainye adik beradik dia..hehe…adik beradik rmai ni ade yg best n ade yg kureng best tau..

Yg best:

@seronok bl ade mslh ley share ngan adik beradik…*hati yg gundah pn jd tenang ;$
@kl wat keje rmai2 lg meriah…kdg2 xsedar eh cepatnye siap…*muafakat mbawa berkat 😉
@time raye plg meriah bl smua gathering..seronok tau…*time part kumpul duit raye ;p

Yg kureng best:

@ckit2 nk gadoh je…*jgn wisau gadoh manje je..huhu
@ssh ckit nk jln2 ni sb rmai xmuat kete…*slalu je ade yg kn tggl kt umah..ngee~

p/s: byk best la dr xbest…huhu…

eh mgarut ke lain plk ek…k2 kembali ke topic asal my big family…tunjang utama lam famili tomato ni of course la ayh yg tomato pgl “p0k”..*xtau la nape tp dr kecik lg pgl “p0k”…hihi…n then, mak ksygn tomato yg sntiasa byk b’sabar lyn kerenah anak2 yg degil2 ni..hehe….dl ms kecik2 tomato lbey rapat ngan ayah..tp da besar ni balance dua2..nk cite pe2 pn blh…mak n ayh tomato ni sporting orgnye..hihi..

k msk plk ke adik beradik ek…tomato ade 3 org abg tau…haa sape2 yg brani buli tomato siap la kl smua abg2 tomato ni backup…huhu…

  1. abg din…da kawin ngan kak long…diorg ade 3 org anak…asyraf n twins(arysad n azim)…
  2. abg die..jg da kawin ngan kak zie…diorg ade sorg ank, hafiz….
  3. abg zul..haa yg ni lum kawin lg…ley la kl sape2 bminat..isi form submit kt tomato..hehe…
  4. tomato la…huhu…
  5. yati…yati ni adik plg rapat ngan tomato…slalu share pe2 ngan yati la..gadoh pun byk ngan dia jgk..hehe…
  6. kerol…ni adik tomato plg xdgr ckp skali…slalu wat mslh…degil…tp hati baik..wlpn pe pn tomato syg dia juz xpnh bgth je..hik3
  7. cdah…ni adik tomato yg comel…huhu..thn ni amik spm..gdluck ye!!
  8. seha..ni adik ke 2 bongsu…adik yg ni special sgt…dr lahir lg syndrome down..tp compare ngan org ln yg pyakit camni…my lil sis ni la plg sng nk jg tau..kl mood dia ok la..huhu…
  9. last skali…..ika…haa yg ni plg bekem (garang) n manje skali ikut dia je nk watpe..tiap kl nk mrh mesti ade yg ckp nk wat cne anak bongsu…tp rsnye xjgk ek…ni smua sb ms kecik2 dl famili manjekn sgt bl nk suh dia mkn ubat…tp xpe bl besar nati dia pndi2 la pk ek..insyaAllah….

ok la 2 just 4 small brief about “Tomato’s big family”…walau pe pn tomato syg sgt2 famili tomato ni…biar la org ckp pe pn….biar la kdg2 gadoh2 pun..huhu…tanpa famili siapa la tomato ni…sob3..T_T…luv my famili sooo muchh~~~

ni la pic famili tomato…time raye 2008..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

18 thoughts on “Tomato’s big family

  • July 17, 2010 at 4:00 am
    Permalink

    ok..sama2 nyanyi lagu barney…

    Reply
  • July 18, 2010 at 7:47 am
    Permalink

    dah lama xtgk crite barney…jum nyanyi sama2..huhu…

    Reply
  • July 18, 2010 at 12:30 pm
    Permalink

    jom..tp ubah skit lyric..hehe

    scryerh

    Reply
  • July 18, 2010 at 1:57 pm
    Permalink

    woah, hepi fmly la.. eh2, name sy pun yati juga.. hihi..

    i follow u dear =)
    keep in touch ok.

    Reply
  • July 19, 2010 at 2:37 am
    Permalink

    serigala: ubah yang tang mana??hihi…

    Reply
  • July 19, 2010 at 2:39 am
    Permalink

    pinky pixie: hi yati..eh sama nama ngan adik saya..hihi..
    hrp ley cmmt my blog 4 improvement..
    sy bdk br blaja..
    tq & keep in touch..

    Reply
  • July 19, 2010 at 6:50 am
    Permalink

    nak isi borang leh? hehee

    Reply
  • July 19, 2010 at 7:15 am
    Permalink

    blh2..due date nex wik…
    >.< *mati aku kl abg tau…hehehe…

    Reply
  • July 19, 2010 at 11:51 am
    Permalink

    ok..ur form in progress…hihi..

    Reply
  • July 20, 2010 at 1:59 am
    Permalink

    nak isi borang gak..

    Reply
  • July 20, 2010 at 3:21 am
    Permalink

    isi la borg jgk..tp nk isi utk sape ni??xkan diri sdiri kot..

    Reply
  • July 23, 2010 at 12:24 pm
    Permalink

    wow besarnye famili…ngee~~

    Reply
  • July 23, 2010 at 9:30 pm
    Permalink

    of course la..
    hepi famili..
    wink2

    Reply
  • September 26, 2010 at 7:33 am
    Permalink

    such a big happy family !
    😉

    Reply
  • September 26, 2010 at 8:48 am
    Permalink

    @anish: luv my big family..huhu

    Reply
  • November 4, 2010 at 9:29 pm
    Permalink

    wah! big happy family..=)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE