Azam Tahun Baru 2011 dan Pengumuman Penutupan Blog

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…….

Semua blogger telah men”list”kan azam tahun baru 2011 diaorang dan sekarang turn cik tom pun nak ambil kesempatan untuk listkan segala azam tahun baru secara personal mahupun berblog.

Untuk azam tahun baru 2011 dari segi blog;

  • Cik tom nak belajar mengenai self-hosting dan ingin membeli hosting sebelum tamat tahun 2011.
  • Cik tom nak mengembangkan bidang blog dari personal, tutorial, tips kepada bisnes melalui blog. Tapi takde idea lagi apa bisnesnya. Ada sesiapa nak buat usahasama or ada plan bagus??
  • Cik tom nak cuba membalas semua komen korang di ruangan komen entry cik tom sendiri. Erk dah lama cik tom tak balas pertanyaan komen di entry sendiri tapi lebih terus kepada blog masing2.
  • Cik tom nak cuba balas semua blogwalking kawan2 blogger. Sejujurnya banyak yang cik tom terlepas. Minta maaf ye korang. Tak dapat nak pergi pada semua blog. But i’ll try my best k 🙂
  • Cik tom nak ubah design template blog cik tom dengan design oleh cik tom sendiri kerana sebelum ini design blog cik tom adalah dari redboy dan gayah. Oleh sebab itu, cik tom akan private kan blog bermula 12.00 am, 1/1/2011 sehinggalah selesai.
  • Cik tom dapat menjayakan segmen review blog dari blog cik tom bermula 1/1/2011 dengan jayanya.
  • Cik tom nak jadi blogger yang berjaya dapat income nuffnang secara sampingan. Hehe ;))

Untuk azam tahun baru 2011 dari segi personal;

  • Cik tom nak cuba jadi anak yang baik dan taat pada ibu bapa.
  • Cik tom harap dapat pekerjaan yang tetap.
  • Cik tom dapat mengembangkan bisnes runcit yang baru dibuka 2 minggu tue.
  • Ada lagi tapi rahsiaa. Hehe 😉

Terima kasih sudi baca azam tahun baru cik tom. Tahun 2010 memang banyak meninggalkan pengalaman yang best2 mahupun yang sedih. Tapi cik tom tak menyesal sebab semua tue banyak mematangkan pemikiran cik tom dan thanks juga kerana sudi menjadi kawan blog cik tom. Kepada silent reader and stalker, terima kasih sudi menjenguk blog cik tom walaupun cik tom tak tahu siapa korang.

So, pengumumannya secara rasmi 1/1/2011 jam 12.00pagi, cik tom akan tutup blog aka private kan blog untuk kerja-kerja mengemaskini blog dan mendesignkan balik blog cik tom sehinggalah selesai.

p/s: entry autopublish lagi. cik tom hanya akan online untuk privatekan blog+make over blog.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

48 thoughts on “Azam Tahun Baru 2011 dan Pengumuman Penutupan Blog

  • December 31, 2010 at 1:27 pm
    Permalink

    gudluck utk semua azam ciktom tu ye,

    eh2 tak payah la privatekan blog,, test je kat blog lain,, bile dah settle tinggal tampal je kat blog ni,,

    2 in 1 : Mona Menahan Sedap || Berani Mati

    Reply
  • December 31, 2010 at 12:12 pm
    Permalink

    saya silent reader cik tom..baru nak keluar dari kepompong ni..goodluck ciktom.

    nak upah buat template kat tom

    Reply
  • December 31, 2010 at 12:25 pm
    Permalink

    selamat tahun baru cik tom..

    semua tercapai segala yang diimpikan

    Reply
  • December 31, 2010 at 12:51 pm
    Permalink

    happy new year wat cik tom..
    smoga tahun yang akn datang ni mnjadi lebih bmkna buat cik tom ye:)

    Reply
  • December 31, 2010 at 12:52 pm
    Permalink

    selamat tahun baru ya

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:31 pm
    Permalink

    selamat tahun bru cik tom..
    insyaallah..sblum akhir 2011..
    mamat akan hosting sndiri…

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:39 pm
    Permalink

    goodluck cik tom,,,hepi new year

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:41 pm
    Permalink

    bagus cik tom…permulaan yang bagus…saya doakan kejayaan…

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:43 pm
    Permalink

    gudluck cik tom..
    hepy new year

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:44 pm
    Permalink

    good luck cik tom!!

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:45 pm
    Permalink

    Gud luck n selamat tahun baru Tom….

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:49 pm
    Permalink

    gud luck & selamat taun baru cik tom =)

    Reply
  • December 31, 2010 at 1:50 pm
    Permalink

    good luck!

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:02 pm
    Permalink

    hai cik tom..

    selamat tahun baru jgk n gud luck..
    moga hari2 mendatang lbh baik dari sekarang…
    🙂

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:05 pm
    Permalink

    cik tom
    sy doakan semua azam cik tom tercapai 🙂

    selamat tahun baru 2011 !

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:13 pm
    Permalink

    wahhh…. azam yg bgus… huhu… nina pon nk ikot jejak lngkh cik tom laa… huhu ^^

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:20 pm
    Permalink

    slmat tahun baru cik tom!
    slmat mencantikkan 'rumah'. hehe. da slesai nnti roger n out.. heee~

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:29 pm
    Permalink

    Salam

    Buka Hati ada damai
    Buka mata ada terang
    Buka kasih ada sayang
    Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
    Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

    ikhlas :

    Sahabat mayamu,
    Imanshah

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:29 pm
    Permalink

    Salam

    Buka Hati ada damai
    Buka mata ada terang
    Buka kasih ada sayang
    Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
    Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

    ikhlas :

    Sahabat mayamu,
    Imanshah

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:38 pm
    Permalink

    Azam itu azam yang baik.. semoga berjaya.. yezza.. hehe..

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:41 pm
    Permalink

    wahh..byk nih azam taon baru.hhehehe

    happy new year cik tom.
    smga tahun depan lebih baik ;))

    p/s: this could be my last comment here. we'll be back soon :))
    sorry and thanks for everything 😉

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    dear,,,, tetiba anna bersuara (menaip).. hehe.. nape nak private? b4 ni singgah baca tapi tak sempat komen.. hukhukhu..

    apa2 pun semoga cik tom berjaya dunia akhirat ye.. miss n luv ya.. =)

    Reply
  • December 31, 2010 at 2:57 pm
    Permalink

    Selamat Tahun Baru Cik Tom!!
    Gudluck, semoga tercapai semuanya 🙂

    Reply
  • December 31, 2010 at 3:04 pm
    Permalink

    salam

    wah semakin maju cik tom sekarang, semoga berjaya capai apa yang diingini itu 😀

    Reply
  • December 31, 2010 at 3:17 pm
    Permalink

    selamat berjaya cik tom/..
    untuk semua yang cik tom list kan tu..

    Reply
  • December 31, 2010 at 3:26 pm
    Permalink

    hepi new year cik tom!

    Reply
  • December 31, 2010 at 3:57 pm
    Permalink

    salam cik tom..

    selamat tahun baru..moga apa yang diazamkan tu dapat dicapai ye cik tom!amin….

    Reply
  • December 31, 2010 at 4:04 pm
    Permalink

    gdlak cik tom!!hhehehe..

    tak sabar nak tgk rumah baru ciktom. hehehe

    Reply
  • December 31, 2010 at 11:24 pm
    Permalink

    Terbaik la Cik TOm 🙂
    semoga kita same mulakan azam baru 🙂

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:53 am
    Permalink

    HAPPY NEW YEAR CIK TOM..HOPE CIK TOM SUKSES SOKMO2 OKE 🙂

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:40 am
    Permalink

    Banyaknya azam cik tom.. harap2 tercapai untuk tahun ini.. amin..

    Reply
  • January 1, 2011 at 2:32 am
    Permalink

    selamat tahun baru ye…
    semoga tahun ini lebih baek drp sebelumnya..
    insyaAllah… Aminn… 😀

    Reply
  • January 1, 2011 at 3:08 am
    Permalink

    selamat tahun baru ye cik tom….:)wish u gud luck

    Reply
  • January 1, 2011 at 4:09 am
    Permalink

    semoga ciktom berjaya dapatkan ape yg ciktom impikan tu yek..hehe 🙂

    Reply
  • January 1, 2011 at 8:05 am
    Permalink

    SELAMAT TAHUN BARU CIK TOM SAYANG..

    Semoga apa yg cik tom azam di atas
    akan tercapai..

    begitu juga dengan yang TUT! ye..
    dah sesuai dah..^_^

    kak ati pun ada pasang banyak azam
    dan sambung azam yang tak tercapai
    tahun lepas

    Reply
  • January 1, 2011 at 8:52 am
    Permalink

    waaa… semangat nih.. semoga semua azam cik tom dapat dilunaskan untuk tahun 2011 ni.. yeah!

    Reply
  • January 1, 2011 at 9:32 am
    Permalink

    Teruskan usaha upgrade blog akak sokong!

    Reply
  • January 1, 2011 at 11:11 am
    Permalink

    slmt thun bru cik tom!

    Reply
  • January 1, 2011 at 12:28 pm
    Permalink

    gudluck cik tom..selamat tahun baru..semoga segala azam akan tercapai..amin..

    Reply
  • January 1, 2011 at 1:13 pm
    Permalink

    Salam.. Bagusnya Cik Tom.. Orang yg cukup berwawasan, ada misi dan visi utk dicapai pada tahun baru 2011. All the best & good luck!

    Semoga segalanya apa yg Cik Tom lakukan akan dipermudahkan olehNya.

    Kak Nur memang admire Cik Tom dari sejak pertama kali jejak kaki ke blog ni. Teruskan usahamu dik. Teruskan menggilap potensi diri. Ilmu yg dicurahkan tentu ada ganjarannya nanti.. Salam sayang dari Kak Nur.

    p/s: Maaf la komen pjg la plak.. Selamat Tahun Baru Cik Tom..

    Reply
  • January 1, 2011 at 5:28 pm
    Permalink

    assalamualaikum cik tom
    tahniah ya,cantik rumah baru cik tom ni.suker dengan tips yang cik tom kongsikan di sini.terima ksih banyak ya

    Reply
  • January 4, 2011 at 4:21 am
    Permalink

    Byknya azam..moga tercapai semuanya…

    Reply
  • March 15, 2011 at 9:17 am
    Permalink

    azam mamat thun 2011 ni dah bnyak tercapai…
    terutama pasal blog..he3

    Reply
    • April 22, 2011 at 4:21 pm
      Permalink

      impian cik tom sekarang nak mendalami ilmu wordpress sebab dah dapat tukar hosting..hehe..
      pastu nak dapat kerja dan tolong family…:)

      Reply
  • Pingback:Salam Maal Hijrah; 1 Muharam 1433H - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE