GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Assalamualaikum dan salam sayang…. Cik tom menrajinkan diri jugak join giveaway kak diana ni sebab kak diana bagitau siapa yang tak join dia tak mau kawan. haha… Kak diana antara rakan blogger terawal cik tom kenal semenjak dari mula ceburi bidang blogging. Sudah semestinya wajibkan diri support giveways kak diana ni kan.

Penaja utama giveways ni ialah The Baby Store. Dengar nama je mesti korang semua dah boleh agak yang The Baby Store ni actually kedai jual barangan baby kan?

Yelah dalam fikiran korang mesti cakap alah kedai jual barangan baby secara online. Sekarang melambak-lambak dah blogshop dan media sosial lain seperti facebook, instagram yang jual barangan baby secara online.

Apa beza The Baby Store berbanding kedai jual online barangan bayi yang lain??

Apa kelebihan The Baby Store sehingga menaja giveways yang mendapat sambutan hangat ni?

Cik tom pun apa lagi mula lah dengan aktiviti mengodek website The Baby Store. Okay first impression cik tom waktu buka website The Baby Store ni.. Cik tom kagum dengan reka bentuk website yang kemas, simple dan nampak profesional setanding design website luar negara. Kita sebagai customer rasa seronok nak akses lebih mudah untuk survey barangan yang menarik di mata kan.

Rupanya The Baby Store bukan hanya menjual barang kelengkapan bayi malahan turut barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi sehinggalah kepada kanak-kanak.

The Baby Store telah lama ditubuhkan semenjak dari Oktober 2012. Wah dah lama tu kira dah hampir 4 tahun, kiranya sebuah kedai online yang menjual barangan bayi yang boleh dipercayai dan telah kukuh.

Selain dari tu, cik tom rasa best nak cuci mata sebab barangan bayi yang dijual telah disusun mengikut pelbagai kategori seperti;

  • Jenis barangan baby-“Categories”
  • Barangan baby mengikut jenama-“Featured Brand”
  • Barangan baby terbaru/terkini-“New Arrivals” & “Latest”
  • Barangan baby terlaris-“Bestsellers”
  • Barangan baby special-“Specials”
  • Barangan harga offer-“On Sale”

Yang menguntungkan korang boleh seronok membeli belah secara online tanpa perlu runsing fikirkan bayaran tambahan GST yang dikenakan sepertimana ditawarkan di website; GST:You Shop, We Pay.

Website ni turut menyediakan customer support. Yang ni paling utama cik tom titik beratkan kalau nak shopping online. Supaya senang untuk bertanyakan apa-apa pertanyaan atau incase ada masalah berbangkit waktu pembelian atau penerimaan barang.

Lagi best selain membeli belah secara online barangan bayi. Korang boleh juga dapatkan tips menarik mengenai cara penjagaan bayi, petua kehamilan, resepi makanan baby,petua untuk kanak-kanak dan banyak lagi. Kira bukan sekadar website jualan. Ianya sebuah website lengkap dengan pelbagai info menarik mengenai baby.

tips menarik dari the baby store

The Baby Store ni turut menerima pelbagai jenis pembayaran daripada pelanggan. Jadi kalau kita nak beli dah tak cukup duit dalam akaun bank, oleh shopping guna akaun paypal pulak.

Ehem..ehem.. yang paling syok cik tom jumpa lubang baru buat duit untuk promosi affiliate. Kat website The Baby Store turut menawarkan pendaftaran affiliate pada yang berminat. Jom ramai2 daftar dan meriahkan–> The Baby Store.

**************************************************

Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari DianaRashid dan The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini dan juga penaja sampingan yang lain.

Info Mengenai The Baby Store – Penaja Utama

Sebuah Kedai Bayi Online yang menjual barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi dan kanak-kanak. Pelbagai jenama ternama ada dijual di online shop ini seperti Tommee Tippee, Philips Avent, Quinny Baby Stroller, Halford Baby Stroller, Aldo, Hauck Baby Stroller, Umma Lacto, Ummie Milky Rich, Mamom, EveLove Breastpump, ScratchMeNot, Susu Kambing Wildan, Sparco Car Seat, Baby Ultra Hannah Baby Wrap, Koopers, Freemie, Minyak Kelapa Dara D’Aura, Gugu Swaddle Pod, Tropika Baby Herbal Cream, Maxi-Cosi dan banyak lagi.

Setiap belian di website The Baby Store akan menerima mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian seterusnya. Setiap RM 1 akan menerima 1 Mata Ganjaran.

Untuk melayakkan kawan-kawan semua menyertai GiveAway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.

SENARAI HADIAH PEMENANG

*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

-Like facebook penaja.

www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia
www.facebook.com/BabyOutletDotMy
www.facebook.com/ResepiMakananBayi
www.facebook.com/IbuHamilMenyusu

-Follow instagram penaja.

@thebabystoremalaysia
@octo_kids

-Follow Blog penaja

Baby Malaysia

-Share Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.

-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID.

-Copy Coding di bawah dan paste kan di html blog post anda.

 

<div dir=”ltr” style=”text-align: left;” trbidi=”on”>
<br />
<div class=”separator” style=”clear: both; text-align: center;”>
</div>
Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari <b><a href=”http://babymalaysia.com/” target=”_blank”>Baby Malaysia</a></b> dan <a href=”http://www.thebabystore.com.my” target=”_blank”><b>The Baby Store</b></a> selaku penaja utama GiveAway ini dan juga penaja sampingan yang lain.<br />
<br />
<b>Info Mengenai The Baby Store – Penaja Utama</b><br />
<br />
Sebuah <a href=”http://www.thebabystore.com.my/” target=”_blank”>Kedai Bayi Online</a> yang menjual barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi dan kanak-kanak. Pelbagai jenama ternama ada dijual di online shop ini seperti <a href=”http://thebabystore.com.my/Tommee-Tippee” target=”_blank”>Tommee Tippee</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Philips-Avent” target=”_blank”>Philips Avent</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Quinny” target=”_blank”>Quinny Baby Stroller</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Halford” target=”_blank”>Halford Baby Stroller</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Aldo” target=”_blank”>Aldo</a>,&nbsp;<a href=”http://thebabystore.com.my/Hauck” target=”_blank”>Hauck Baby Stroller</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Umma-Lacto” target=”_blank”>Umma Lacto</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Ummie-Milky-Rich” target=”_blank”>Ummie Milky Rich</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Mamom” target=”_blank”>Mamom</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Eve-Love” target=”_blank”>EveLove Breastpump</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/ScratchMeNot” target=”_blank”>ScratchMeNot</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Wildan” target=”_blank”>Susu Kambing Wildan</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Sparco” target=”_blank”>Sparco Car Seat</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Baby-Ultra” target=”_blank”>Baby Ultra Hannah Baby Wrap</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Koopers” target=”_blank”>Koopers</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Freemie” target=”_blank”>Freemie</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/D-aura” target=”_blank”>Minyak Kelapa Dara D’Aura</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Gugu” target=”_blank”>Gugu Swaddle Pod</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Tropika” target=”_blank”>Tropika&nbsp;Baby Herbal Cream</a>, <a href=”http://thebabystore.com.my/Maxi-Cosi” target=”_blank”>Maxi-Cosi</a>&nbsp;dan banyak lagi.<br />
<br />
Setiap belian di website The Baby Store akan menerima mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian seterusnya. <b><i>Setiap RM 1 akan menerima 1 Mata Ganjaran</i></b>.<br />
<br />
Untuk melayakkan kawan-kawan semua menyertai GiveAway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.<br />
<br />
<br />
<b><span style=”color: #cc0000;”>SENARAI HADIAH PEMENANG</span></b><br />
<br />
*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama<br />
<br />
*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua<br />
<br />
*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga<br />
<br />
*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)<br />
<b><span style=”color: #cc0000;”><br /></span></b>
<b><span style=”color: #cc0000;”><br /></span></b>
<b><span style=”color: #cc0000;”>SYARAT-SYARAT PENYERTAAN</span></b><br />
<br />
<b>-Like facebook penaja.</b><br />
<br />
<a href=”http://www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia”>www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia</a><br />
<a href=”http://www.facebook.com/BabyOutletDotMy”>www.facebook.com/BabyOutletDotMy</a><br />
<a href=”http://www.facebook.com/ResepiMakananBayi”>www.facebook.com/ResepiMakananBayi</a><br />
<a href=”http://www.facebook.com/IbuHamilMenyusu”>www.facebook.com/IbuHamilMenyusu</a><br />
<b><br /></b>
<br />
<div class=”fb-like” data-action=”like” data-href=”https://www.facebook.com/Tempahan-Jahitan-Sue-Ezalya-1041196959237511/timeline/” data-layout=”box_count” data-share=”false” data-show-faces=”false”>
</div>
<div class=”fb-like” data-action=”like” data-href=”https://www.facebook.com/mamalinkfans” data-layout=”box_count” data-share=”false” data-show-faces=”false”>
</div>
<b>-Follow instagram penaja</b>.<br />
<br />
<span style=”color: #990000;”><b><a href=”http://instagram.com/thebabystoremalaysia” target=”_blank”>@thebabystoremalaysia</a></b></span><br />
<span style=”color: #990000;”><b><a href=”http://instagram.com/octo_kids” target=”_blank”>@octo_kids</a></b></span><br />
<br />
<b>-Follow Blog penaja</b><br />
<br />
<a href=”http://www.babymalaysia.com/” target=”_blank”>Baby Malaysia</a><br />
<br />
<b>-Share Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.</b><br />
<br />
-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID.<br />
<br />
-Copy Coding di bawah dan paste kan di html blog post anda.<br />
<br />
<center>
<div style=”background-image: url(&quot;https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcjHmqNSEXYkQZumugT_hamp1tcppTY0kt6-47HHnyg5VPWGWC&quot;); border: 2px dotted #FF3399; height: 150px; overflow: auto; width: 400px;”>
<div dir=”ltr” style=”text-align: left;” trbidi=”on”>
&lt;div dir=”ltr” style=”text-align: left;” trbidi=”on”&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;div class=”separator” style=”clear: both; text-align: center;”&gt;<br />
&lt;/div&gt;<br />
Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari &lt;b&gt;&lt;a href=”http://babymalaysia.com/” target=”_blank”&gt;Baby Malaysia&lt;/a&gt;&lt;/b&gt; dan &lt;a href=”http://www.thebabystore.com.my” target=”_blank”&gt;&lt;b&gt;The Baby Store&lt;/b&gt;&lt;/a&gt; selaku penaja utama GiveAway ini dan juga penaja sampingan yang lain.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;b&gt;Info Mengenai The Baby Store – Penaja Utama&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Sebuah &lt;a href=”http://www.thebabystore.com.my/” target=”_blank”&gt;Kedai Bayi Online&lt;/a&gt; yang menjual barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi dan kanak-kanak. Pelbagai jenama ternama ada dijual di online shop ini seperti &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Tommee-Tippee” target=”_blank”&gt;Tommee Tippee&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Philips-Avent” target=”_blank”&gt;Philips Avent&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Quinny” target=”_blank”&gt;Quinny Baby Stroller&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Halford” target=”_blank”&gt;Halford Baby Stroller&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Aldo” target=”_blank”&gt;Aldo&lt;/a&gt;,&amp;nbsp;&lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Hauck” target=”_blank”&gt;Hauck Baby Stroller&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Umma-Lacto” target=”_blank”&gt;Umma Lacto&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Ummie-Milky-Rich” target=”_blank”&gt;Ummie Milky Rich&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Mamom” target=”_blank”&gt;Mamom&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Eve-Love” target=”_blank”&gt;EveLove Breastpump&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/ScratchMeNot” target=”_blank”&gt;ScratchMeNot&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Wildan” target=”_blank”&gt;Susu Kambing Wildan&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Sparco” target=”_blank”&gt;Sparco Car Seat&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Baby-Ultra” target=”_blank”&gt;Baby Ultra Hannah Baby Wrap&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Koopers” target=”_blank”&gt;Koopers&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Freemie” target=”_blank”&gt;Freemie&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/D-aura” target=”_blank”&gt;Minyak Kelapa Dara D’Aura&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Gugu” target=”_blank”&gt;Gugu Swaddle Pod&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Tropika” target=”_blank”&gt;Tropika&amp;nbsp;Baby Herbal Cream&lt;/a&gt;, &lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Maxi-Cosi” target=”_blank”&gt;Maxi-Cosi&lt;/a&gt;&amp;nbsp;dan banyak lagi.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Setiap belian di website The Baby Store akan menerima mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian seterusnya. &lt;b&gt;&lt;i&gt;Setiap RM 1 akan menerima 1 Mata Ganjaran&lt;/i&gt;&lt;/b&gt;.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Untuk melayakkan kawan-kawan semua menyertai GiveAway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;b&gt;&lt;span style=”color: #cc0000;”&gt;SENARAI HADIAH PEMENANG&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)&lt;br /&gt;<br />
&lt;b&gt;&lt;span style=”color: #cc0000;”&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;<br />
&lt;b&gt;&lt;span style=”color: #cc0000;”&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;<br />
&lt;b&gt;&lt;span style=”color: #cc0000;”&gt;SYARAT-SYARAT PENYERTAAN&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;b&gt;-Like facebook penaja.&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia&lt;br /&gt;<br />
www.facebook.com/BabyOutletDotMy&lt;br /&gt;<br />
www.facebook.com/ResepiMakananBayi&lt;br /&gt;<br />
www.facebook.com/IbuHamilMenyusu&lt;br /&gt;<br />
&lt;b&gt;&lt;br /&gt;&lt;/b&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;div class=”fb-like” data-action=”like” data-href=”https://www.facebook.com/Tempahan-Jahitan-Sue-Ezalya-1041196959237511/timeline/” data-layout=”box_count” data-share=”false” data-show-faces=”false”&gt;<br />
&lt;/div&gt;<br />
&lt;div class=”fb-like” data-action=”like” data-href=”https://www.facebook.com/mamalinkfans” data-layout=”box_count” data-share=”false” data-show-faces=”false”&gt;<br />
&lt;/div&gt;<br />
&lt;b&gt;-Follow instagram penaja&lt;/b&gt;.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;span style=”color: #990000;”&gt;&lt;b&gt;@thebabystoremalaysia&lt;/b&gt;&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;span style=”color: #990000;”&gt;&lt;b&gt;@octo_kidz&lt;/b&gt;&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;b&gt;-Follow Blog penaja&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;a href=”http://www.babymalaysia.com/” target=”_blank”&gt;Baby Malaysia&lt;/a&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;b&gt;-Share Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY BABY MALAYSIA BERSAMA THE BABY STORE DOT COM DOT MY.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
-Copy Coding di bawah dan paste kan di html blog post anda.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;center&gt;<br />
&lt;div style=”background-image: url(&amp;quot;https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcjHmqNSEXYkQZumugT_hamp1tcppTY0kt6-47HHnyg5VPWGWC&amp;quot;); border: 2px dotted #FF3399; height: 150px; overflow: auto; width: 400px;”&gt;<br />
&lt;div dir=”ltr” style=”text-align: left;” trbidi=”on”&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;div&gt;<br />
&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />
&lt;/div&gt;<br />
&lt;/div&gt;<br />
&lt;center&gt;<br />
&lt;/center&gt;<br />
&lt;div style=”text-align: left;”&gt;<br />
&lt;span style=”text-align: left;”&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;<br />
&lt;span style=”text-align: left;”&gt;- Tinggalkan link entry di kotak komen &lt;/span&gt;&lt;b style=”text-align: left;”&gt;&lt;span style=”color: #cc0000;”&gt;&lt;a href=”http://thebabystore.com.my/Blog/GiveAway-TheBabyStore-BabyMalaysia” target=”_blank”&gt;di entry ini&lt;/a&gt;.&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;&lt;/div&gt;<br />
&lt;div style=”text-align: left;”&gt;<br />
&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />
&lt;div style=”text-align: left;”&gt;<br />
&lt;span style=”text-align: left;”&gt;- Tarikh tutup pada &lt;b&gt;31 Januari 2016&lt;/b&gt; jam &lt;b&gt;11.59 malam&lt;/b&gt;.&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;span style=”text-align: left;”&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;<br />
&lt;span style=”text-align: left;”&gt;- Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;<br />
&lt;div style=”text-align: left;”&gt;<br />
&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />
&lt;div style=”text-align: left;”&gt;<br />
&lt;span style=”text-align: left;”&gt;Semoga berjaya semua..&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;<br />
&lt;div style=”text-align: left;”&gt;<br />
&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
sekian..&lt;/center&gt;<br />
&lt;/div&gt;<br />
<div>
<br /></div>
<div>
<br /></div>
</div>
</div>
<center>
</center>
<div style=”text-align: left;”>
<span style=”text-align: left;”><br /></span>
<span style=”text-align: left;”>- Tinggalkan link entry di kotak komen </span><b style=”text-align: left;”><span style=”color: #cc0000;”><a href=”http://thebabystore.com.my/Blog/GiveAway-TheBabyStore-BabyMalaysia” target=”_blank”>di entry ini</a>.</span></b></div>
<div style=”text-align: left;”>
<br /></div>
<div style=”text-align: left;”>
<span style=”text-align: left;”>- Tarikh tutup pada <b>31 Januari 2016</b> jam <b>11.59 malam</b>.</span><br />
<span style=”text-align: left;”><br /></span>
<span style=”text-align: left;”>- Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.</span></div>
<div style=”text-align: left;”>
<br /></div>
<div style=”text-align: left;”>
<span style=”text-align: left;”>Semoga berjaya semua..</span></div>
<div style=”text-align: left;”>
<br /></div>
<br />
sekian..</center>
</div>

 



– Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.
– Tarikh tutup pada 31 Januari 2016 jam 11.59 malam.


– Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.
Semoga berjaya semua..

 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

26 thoughts on “GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE