Kelas Kek Style Hotel. Belajar Dari Rumah Rahsia Kek.

Cik Tom ada berita gembira untuk pengemar kek yang teringin nak buat sendiri kek harijadi untuk keluarga dan orang tersayang. Atau teringin nak buka perniagaan kek yang menguntungkan. Cik Tom tahu ramai yang kurang yakin kerana tiada asas atau langsung tidak pernah buat kek. Jangan risau, kini ianya bukan lagi masalah besar. Sebab anda boleh mengikuti kelas kek melalui PAKEJ RAHSIA KEK dari rumah anda.

Kelas kek melalui PAKEJ RAHSIA KEK ini tersangatlah praktikal dan flexible. Anda boleh belajar dimana-mana. Anda tidak perlu risau lagi tentang perkara dibawah ini;

  • Tidak pernah/tidak ada asas membuat kek
  • Tidak ada masa untuk ke kelas kek
  • Lokasi kelas kek yang jauh dengan rumah
  • Jadual kelas kek pada waktu hari bekerja
  • Tiada orang nak menjaga anak-anak waktu ke kelas kek
  • Susah untuk belajar buat kek dalam kelas hanya masa sehari sahaja

Kelas Kek Style Hotel.  Belajar Dari Rumah Rahsia Kek.

Kelas Kek Style Hotel. Belajar Dari Rumah Rahsia Kek.

Bagaimana mahu belajar kelas kek dengan PAKEJ RAHSIA KEK?

Di dalam kelas kek ini, anda akan pelajari cara membuat kek dari asas iaitu bahan-bahan asas buat kek serta alatan, cara menimbang bahan, mengadun bahan, membakar kek, sehinggalah ke teknik mendeko kek. Malahan banyak tips dan rahsia membuat kek turut didedahkan dengan sejujurnya tanpa berselindung oleh Chef Hairul.

Semua ini anda dapat pelajari dengan menghadiri kelas kek mengikut masa dan tempat yang anda sendiri pilih.

Wow best bunyinya kan? Bagaimana tu??

Kelas kek oleh PAKEJ RAHSIA KEK ini mengajar anda menggunakan video bermodul yang diajar langkah demi langkah membuat kek dalam bentuk DVD. DVD ini  dalam bentuk dvd movie yang boleh dibuka di tv dvd player/ komputer/ laptop/ notebook/ dvd player kereta atau apa sahaja.

DVD Panduan Belajar Bisnes Makanan: Kek HariJadi dan kek continental style hotel

Untungnya ada video ini kerana ianya flexible tanpa anda perlu bersusah payah seperti pergi ke kelas kek yang lokasinya jauh. Anda hanya perlu hadiri kelas kek tersebut dengan menonton video modul hanya di dalam rumah anda sendiri/ di mana jua.

Anda akan diajar oleh Chef Hairul seperti Chef Hairul berada di sebelah anda. Lagi seronok anda boleh mengulang tayang video tersebut sekiranya terlupa. Malahan lagi best harganya jauh lebih murah berbanding menghadiri kelas kek.

Eh, Siapa pulak Chef Hairul ni?

Chef Hairul Guru Kelas Kek

Chef Hairul ialah chef yang mengajar kelas kek melalui video Rahsia Kek. Beliau merupakan bekas Chef di hotel yang menumpukan perhatian dan minat ingin membantu golongan diluar sana untuk menambah punca pendapatan hidup dengan buat perniagaan pelbagai jenis makanan dan minuman.

Kandungan Pakej Lengkap Rahsia Kek

Dalam panduan lengkap belajar rahsia membuat dan mendekorasi kek ini terdapat 6 modul bertulis dan juga video yang mengajar anda langkah demi langkah dari konsep asas membuat kek sehinggalah ke peringkat anda mahir membuat kek yang cantik menawan.

Modul 1 : Aneka Sponge Cake

Modul 2: Cara Membuat Cream & Frosting

Modul 3 : Teknik Awal Deco Cake

Modul 4 : Cara Buat Corak Dan Bunga

Modul 5 : Video Kelas 13 Kek Harijadi & Continental Cake Class

Modul 6 : Perniagaan Kek

Untuk lihat lebih details bagi setiap Modul Rahsia Kek boleh layari website>> Pakej Lengkap Rahsia Kek.

Video Preview DVD Kelas Kek oleh RAHSIA KEK

Jom tonton video preview ringkas DVD kelas kek secara alam maya oleh Chef Hairul;

13 Resepi Kek dan Cara Mendekorasi Kek

Terdapat 13 aneka resepi kek yang diajar oleh Chef Hairul di dalam DVD Rahsia Kek seperti anda terasa seperti menghadiri kelas kek bersama Chef Hairul. 13 resepi kek yang popular dan banyak permintaan market ialah;

  1. Birthday Sponge Cake
  2. Slice Cake Untuk Buffet
  3. Rossette Cake
  4. Blueberry Cake
  5. Kek Pertunangan
  6. Black Forest Cake
  7. Indulgency Cake
  8. Snowy Cheese Cream Sponge Cake
  9. Pandan Layer Cake
  10. Edible Cake Image
  11. Ice Cream Cake
  12. Walnut Butterscotch Cake
  13. Fruity Cake

Buat Kek Untuk Orang Tersayang dan Peluang Perniagaan

Buat kek ini bukan sahaja satu kemahiran memasak untuk meraikan orang yang tersayang. Bahkan ia juga boleh dijadikan sebagai salah satu peluang perniagaan bagi menambah pendapatan sampingan keluarga.

testimoni perniagaan kek

Perniagaan menjual kek ini boleh anda lakukan hanya dari rumah pada waktu terluang tanpa menjejaskan komitmen sediaada. Margin keuntungan untuk sebiji kek juga sangat tinggi RM30-RM65 bergantung pada jenis kek dan juga harga di pasaran berhampiran tempat anda.

Testimoni Pembeli DVD Rahsia Kek

Sebenarnya banyak testimonial dari pembeli DVD Rahsia Kek ni tau. Tapi cik tom hanya kongsikan beberapa testimoni dalam artikel cik tom kali ini. Terdapat banyak testimonial dari screenshot whatsapp dan juga komen di plugin facebook pada website>>>Testimoni Pakej Lengkap Rahsia Kek.

 

 testimoni kek coklat indulgence  testimoni kek edible sticker
 testimoni kek italian butter  testimoni kek fruity cheese

From zero to hero dengan Kelas Kek oleh Pakej Rahsia Kek

Panduan Lengkap Rahsia Kek ini mengajar anda langkah demi langkah bagi dari asas menimbang bahan sehinggalah teknik mendekorasi kek yang diajar dengan teknik mudah difahami.

Video kelas kek dalam bentuk DVD ini telah dibahagikan kepada modul dan bab2 untuk memudahkan anda memilih topik yang ingin dipelajari. Nak tengok lanjut, sila rujuk ke website>>www.rahsiakek.com

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Kelas Kek Style Hotel. Belajar Dari Rumah Rahsia Kek.

    • November 10, 2016 at 5:58 pm
      Permalink

      aah..itu kelebihan buat kek sendiri..nanti boleh amik tempahan jual kek pulak..buat kek untuk org tersayang pun bagus..bertambah sayang..hehe

      Reply
    • November 10, 2016 at 5:57 pm
      Permalink

      memang mudah belajar buat kek melalui video ni..lagi mudah faham..boleh ulang tayang banyak kali mana part terlupa..

      Reply
    • November 10, 2016 at 5:53 pm
      Permalink

      cik tom sendiri pun dah dapatkan dvd roti canai+murtabak & cakoi…memang best penerangan chef hairul ni bagi secara video dan juga bertulis..

      Reply
    • November 10, 2016 at 5:50 pm
      Permalink

      itu la geram kan tengok semua pelajar buat kek cantik2..bestkan.

      Reply
    • November 10, 2016 at 5:07 pm
      Permalink

      betul jugak kalau buat sendiri boleh sesuaikan kemanisan kek..kurangkan gula dalam kek, tambah manis dalam senyuman..

      Reply
    • November 10, 2016 at 5:05 pm
      Permalink

      kalau belajar semua dalam 1 hari memang letih sikit.. itu bestnya kalau kelas kek belajar dari video ni..boleh belajar by part..bila2 masa terluang..buat kek untuk keluarga pun best!

      Reply
    • November 12, 2016 at 11:01 pm
      Permalink

      Maaf ciktom tak pasti harga dalam rupiah. Boleh klik ke website hairul dan kat sana ada ruang untuk hubungi. Boleh tanyakan terus dengan chefnya. 🙂

      Reply
    • November 13, 2016 at 12:10 am
      Permalink

      ciktom tengok pun geram je..comel sgt!

      Reply
    • November 13, 2016 at 12:06 am
      Permalink

      aah memang betul..ada sekali tu ciktom buat kek dengan adik..adik tengah moody..terus kek jadi mendap..tak naik..hehe

      Reply
  • November 13, 2016 at 7:23 pm
    Permalink

    Memandangkan saya gilakan kek, saya kena hadiahkan dvd nie pada isteri.. bolehlah rasa kek hasil air tangan isteri pula.. nyum2
    Jom baca entri terkini Amin Hakim …15 Tips Hilangkan Daki Pada BadanMy Profile

    Reply
    • November 16, 2016 at 2:48 pm
      Permalink

      elok sangatlah hadiah wife awk dvd kek ni..mesti dia happy..kalau dia happy mesti masak kek sedap2 utk suami..hehe

      Reply
  • November 15, 2016 at 7:39 pm
    Permalink

    Di dalam modul ini anda akan belajar membuat aneka sponge cake yang gebu dan halus. Anda akan diajar dari awal, daripada menimbang sehingga siap kek dibakar. Semuanya diajar dengan video step by step dengan suara yang jelas. Tips-tips untuk mejadikan kek sponge anda lebih gebu juga diberikan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE