Komisyen Pertama dari Buatcoklat

Cik tom dapat komisyen pertama dari buatcoklat.com bulan 3 yang lepas. 1 sales dengan komisyen RM40. Alhamdulillah dapat juga pendapatan sampingan selain iklan di blog. Lepas juga buat beli topup. huhu..

Komisyen pertama dari buatcoklat.com
Komisyen pertama dari buatcoklat.com

Setakat ini komisyen yang cik tom dapat dari affiliate dengan hanya letak iklan di sidebar. Blogger kacak bagitau untuk lebih mantap sebaiknya masukkan artikel atau entry berkaitan produk sekurang-kurangnya 10-15 artikel. Yang paling penting entry itu natural dan tidak memaksa untuk membelinya. Cik tom masih dalam percubaan nak belajar mengenai ilmu affiliate. Menuntut ilmu dengan otai affiliate. Memang semuanya hebat-hebat. Bak kata salah seorang otai affiliate, nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih.

Ebook buat coklat ini memang bagus dan laris dipasaran kerana ebook ini serba lengkap serta mudah untuk belajar cara nak buat coklat handmade bagi jana pendapatan tambahan dari rumah. Pada yang berminat nak tahu lebih lanjut boleh pergi ke >>>Buat Coklat Buatan Tangan Sendiri <<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “Komisyen Pertama dari Buatcoklat

    • May 17, 2012 at 2:52 pm
      Permalink

      alhamdulillah rezeki bahagian ciktom kali ni.

      Reply
  • May 17, 2012 at 2:06 pm
    Permalink

    Alhamdulillah rezeki tu πŸ™‚

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:52 pm
      Permalink

      alhamdulillah boleh juga buat bayar broadband..lebih masuk tabung or simpan bank.

      Reply
  • May 17, 2012 at 3:26 pm
    Permalink

    tahniah cik tom. moga makin maju dalam bidang affiliate ni..ameen

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:19 pm
      Permalink

      terima kasih atas doa tue hafiz..amin πŸ™‚

      Reply
  • May 17, 2012 at 3:44 pm
    Permalink

    best la cik tom,,,saya macam nak join jer,,camner yer..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:17 pm
      Permalink

      nak join senang je..buka website buatcoklat.com..pastu scroll bawah n cari link affiliate utk daftar..isi form..dah approve boleg promosikan banner di blog..

      Reply
  • May 17, 2012 at 3:45 pm
    Permalink

    dah terer dah dia..hehe..

    Reply
  • May 17, 2012 at 3:46 pm
    Permalink

    rezi ini tidak di sangka πŸ˜‰

    Reply
  • May 17, 2012 at 4:42 pm
    Permalink

    Tanniah kepada Cik Tom. Sudah macam Titan setiap kali dapat menjana pendapatan akan menulis di blog. πŸ™‚

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:12 pm
      Permalink

      saja2 share bukti yang memang boleh jana duit dari berblog..kalau cakap je xtunjuk bukti ramai yang tak percaya..

      Reply
  • May 17, 2012 at 6:28 pm
    Permalink

    tahniah cik tom…

    alhamdullilah, semoga murah rezeki cik tom..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:07 pm
      Permalink

      terima kasih fiqas..mudah-mudahan fiqas pun sama murah rezeki..

      Reply
  • May 17, 2012 at 8:39 pm
    Permalink

    alhamdulillah…RM40 pun byk tu..hehe

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:05 pm
      Permalink

      alhamdulillah tue rezeki yang cik tom dapat πŸ™‚

      Reply
  • May 17, 2012 at 8:56 pm
    Permalink

    wah.. bestnye..
    resepi mana ni? haha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE