Mira Blogger Peminat Dooodolls dan Warna Pelangi [Blog Review]

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Kepada mirra. Sorry ye cik tom sangat busy hari ni sehingga tak sempat nak review blog mirra hari ni. Sebagai timbal balasnya cik tom akan review blog mirra malam ni dan entry ni akan jadi sticky post sehinggalah malam esok.


mirra yang comel

Amirrah Zawani a.k.a Mirra Mizrahi. Menceburi bidang blogging semenjak dari May 2010. Mempunyai kembar yang juga seorang blogger. Seorang pelajar UiTM Shah Alam mempelajari kursus kulinari. Bakal chef ni 🙂


blog mirra yang comel

Blog personal yang banyak share mengenai entry makan-makan, gambar yang cantik dan unik serta pelbagai lagi entry yang menarik. Entry yang disampaikan secara bersahaja dan dekat di hati membuatkan pembaca ingin membacanya sehingga ke akhri entry.

Antara entry yang menarik di blog mirra;


Sekarang blog mirra mempunyai follower seramai 974 orang. Satu pencapaian yang bagus bagi blog jenis personal. Follower yang ramai memberikan first impression yang baik bagi pengunjung yang kali pertama berkunjung ke blog untuk tahu lebih lanjut tentang apa yang best pada blog tue.

Tahniah kat mirra sebab cek nuffnang dah sampai kat rumah. Cik tom punya bilalah agaknya sampai. huhu… Jom ramai-ramai tambah kenalan dengan berkenalan dengan MIRRA.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Mira Blogger Peminat Dooodolls dan Warna Pelangi [Blog Review]

  • January 9, 2011 at 2:14 pm
    Permalink

    sudah lama kenal Amirrah Zawani.

    Reply
  • January 9, 2011 at 2:19 pm
    Permalink

    cik tom bz masak nasik toamto kot..takpun jadi back ground singer Yuna malam ni

    Reply
  • January 9, 2011 at 2:29 pm
    Permalink

    thanx cik tom.. 😀
    nanti sampai lah cek cik tom pulak..
    ada salah info sikit..
    saya takda kembar.. tu adik saya.. hehe!!

    eyh.. layout saya tak keluar eyh.. sbb blog berat ka??

    Reply
  • January 9, 2011 at 3:18 pm
    Permalink

    arol suka blog mirra! cantik dan kemas. 🙂 mirra pun pencinta kucing jugak macam arol. seronok baca entri mirra! ada yang sangat kelakar dan ada yang sangat sedih. 🙂

    Reply
  • January 9, 2011 at 3:32 pm
    Permalink

    comel mirra .. nanti nak singgah berkenalan..:)

    Reply
  • January 9, 2011 at 3:49 pm
    Permalink

    Belum kenal ni..nak p kenal la..hehe

    Reply
  • January 9, 2011 at 4:55 pm
    Permalink

    mirra..knal2 dia 😀

    Reply
  • January 9, 2011 at 6:22 pm
    Permalink

    naH..ini baru betul2 review blog nih…kenal sama nih.hihi

    Reply
  • January 9, 2011 at 11:36 pm
    Permalink

    nak g sana 😀

    Reply
  • January 10, 2011 at 2:49 am
    Permalink

    nak pi terjah mira jap. selamat berkenalan mira 🙂

    Reply
  • January 10, 2011 at 6:28 am
    Permalink

    belum berkenalan agi ngan blogger nie..

    Reply
  • January 10, 2011 at 8:07 am
    Permalink

    akak pun dok menunggu ni..
    gatal tapak tangan sampai ke siku dah ni..
    ahahha

    Reply
  • January 10, 2011 at 8:37 am
    Permalink

    Dah follow Mirra lama dulu tapi xtau plak dia ade twin..hehe 🙂

    Reply
  • January 10, 2011 at 8:55 am
    Permalink

    lari gi blog dia !

    Reply
  • January 10, 2011 at 11:28 am
    Permalink

    jap nak terjah blog mira ni..

    Reply
  • January 10, 2011 at 2:34 pm
    Permalink

    yeahhh~ cik mira nih.. kenal2~ ^_^

    Reply
  • January 10, 2011 at 3:04 pm
    Permalink

    alamak blog awek cun, layan sat =P

    Reply
  • January 10, 2011 at 3:28 pm
    Permalink

    Mira! beliau slalu komen sy! 😀

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:35 am
    Permalink

    ohh mirra! hehehee

    Reply
  • February 21, 2011 at 4:53 pm
    Permalink

    frst time menang contst cik amira ari tu..hehe juz teka apa bnda,tak tepat tapi leh gak menang ni,heeeee

    malulah..lariiiiii^^

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE