Pemenang Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

Jutaan terima kasih pada yang join giveaways pertama yang blog cik tom anjurkan. Dah hampir sebulan giveaways ciktom jalankan tapi oleh sebab busy cik tom kurang promote pasal giveaways ni. Sori pada yang cakap diorang tak tahu pasal ni. Cik tom dah singgah pada semua peserta yang dariΒ Senarai Peserta Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom.

Dari 53 peserta yang join. Nombor bertuah yang menang ialah no 33 iaitu Pearl Jade. Tahniah kepada Pearl Jade!! Kepada pearl jade sila hubungi cik tom di email; [email protected] Nanti kita discus lebih lanjut mengenai domain dan hosting bagi blog pearl.

create your own banner at mybannermaker.com!

Kepada yang tak menang jangan bersedih ye. Kalah menang adat bertanding. Ada rezeki lebih, cik tom akan buat giveaways lagi. Terima kasih pada semua yang join giveaways cik tom ni. Sayang korang ketat2. hehe..

p/s: Segala pertanyaan mengenai tutorial atau apa2 yang perlukan respon dari cik tom, akan cik tom cuba reply dalam minggu ni. Sorry ye sebab sekarang dah kerja sementara kerani admin so busy. Bila balik je dah letih. Time kerja tak dapat online sangat sebab banyak kerja.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Pemenang Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE