Rezeki Elok Di Kongsi Bersama

Salam.. Rezeki elok di kongsi bersama dengan sifat atau amalan menderma. Ingatlah dalam asyik kita berseronok bergelak ketawa, kadang-kadang kita lupa bahawa masih ada insan yang berduka. Entry kali ini untuk sama-sama mengajak rakan blogger bantu Bro Jejai yang menghidapi penyakit kanser paru-paru peringkat akhir (stage 4).

#SAVEJEJAI penulis blog teratakarmo.com

Cik tom tidaklah mengenai bro jejai tapi kerap baca kisah dia terselit dalam blog bro Eyriqazz. Boleh baca lanjut mengenai bro Jejai di blog berikut;

Semoga jejai dan keluarga tabah menghadapi ujian ini dari Allah. Semoga jejai sentiasa sihat dan cepat sembuh. amin… Untuk meringankan beban bro jejai bagi kos perubatan, sama-samalah kita hulurkan bantuan samaada ke akaun bro jejai ataupun isteri bro jejai;

Maybank Acc Bro Jai : 164351079691 (Azhar Bin Ramli)

Maybank Acc Wife Bro Jai : 164089741562 (Mazliana Othman)

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

24 thoughts on “Rezeki Elok Di Kongsi Bersama

  • September 10, 2012 at 1:14 am
    Permalink

    semoga bro jejai lebih bersemangat dan tabah menghadapi ujian allah.

    Reply
    • September 11, 2012 at 9:53 pm
      Permalink

      kita sama2 membantu beliau..

      Reply
    • September 11, 2012 at 12:05 pm
      Permalink

      Insyallah akan sama-sama membantu.

      Reply
  • September 10, 2012 at 8:23 am
    Permalink

    Salam Cik Tom..

    Mummy pon baca cerita dia ni dari Twit Nuffnang, RedMummy dan juga Eyriqazz masa bulan puasa haritu.

    Walaupun tak kenal siapa orangnya, takpenah pon pergi blog dia sebelum ini, terasa kesian sangat. Mummy dah derma melalui online trasaction itu hari. Marilah kita menderma! Lakukan tanggungjawab kita menolong se-umat seislam. Tak banyak..sikit pon jadilah. InsyaAllah semoga dengan bantuan kita semua dapat mnolong dia dan ahli keluarganya yang memerlukan banyak wang untuk mengubati penyakitnya.

    Reply
  • September 10, 2012 at 8:57 am
    Permalink

    Hulurkan sumbangan selagi termampu kerana ianya bermanfaat..

    #SaveJejai

    Reply
  • September 10, 2012 at 9:40 am
    Permalink

    x mampu sumbang kewangan, sumbang doa pun diaslu-alukan, bukan?

    Reply
  • September 10, 2012 at 12:35 pm
    Permalink

    Sama2lah kita membantu mana yg termampu.
    Moga bro jejai tabah dan kembali sihat sediakala. Ameen

    Reply
  • September 10, 2012 at 12:39 pm
    Permalink

    semoga cepat sembuh dan sihat kembali

    Reply
  • September 10, 2012 at 1:06 pm
    Permalink

    Al hamdulillah kita bantu apa yg patut 🙂

    Reply
  • September 10, 2012 at 10:56 pm
    Permalink

    satu usaha yg baik dari rakan blogger memberi bantuan…..
    semoga kita dapat meringankan beban keluarga bro jejai..

    Reply
  • September 11, 2012 at 5:53 am
    Permalink

    insya-allah CikTom berkat menyalurkan bantuan dalam apa jua cara pun akan dimurahkan rezeki bagi mereka yang memerlukan…

    Reply
  • September 13, 2012 at 2:47 pm
    Permalink

    semoga bro jejai sentiasa tabah dalam menghadapi dugaan yang ditentukan…

    Reply
  • September 14, 2012 at 12:21 pm
    Permalink

    Semoga tabah menghadpi ujian dari Allah..

    Reply
  • September 14, 2012 at 12:21 pm
    Permalink

    Betul kata ciktom, rezeki elok dikongsi bersama 🙂

    Reply
  • September 15, 2012 at 10:51 am
    Permalink

    Sebelum puasa hari tu sempat jumpa Bro Jejai,tapi masa tu tak nampak sangat lah kesakitan yg dia alami.

    Reply
  • September 16, 2012 at 2:39 pm
    Permalink

    Sama-samalah kita meringankan beban yang dialami oleh sahabat blogger yang bernama Jejai.

    Reply
  • Pingback:Jom Laksanakan Program Ibadah Korban dan Aqiqah

  • March 25, 2013 at 3:59 am
    Permalink

    Salam.. diatas diantara article yang seronok telah Hootoh Tudia baca. Respect untuk owner blog ini. Much more respect, keep in touch ~ Hootoh Tudia an author of Hootoh.my

    Reply
  • Pingback:Cara Pindah Wang Paypal ke Akaun Bank Malaysia - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE