Peraduan Saji.my- Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Tuan puan suka makan? Tercari laman web yang berkongsikan tempat makan? Hari ini Cik Tom hendak kongsikan sebuah laman web tempat makan yang menarik. Saji.my adalah sebuah laman web yang berkongsikan tempat makan menarik, sedap dan best di Malaysia.

Saji. my- Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Saji. my- Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Jadi, jika tuan puan ingin mencari tempat makan yang menarik yang ada, layarilah web ini. Antara artikel yang dikongsi adalah tempat makan menarik di Bangi, Shah Alam, Pulau Pinang dan banyak lagi.

Kebanyakkan tempat makan yang dikongsi yang Cik Tom lihat adalah sekitar Kuala Lumpur. Biasalah, Kuala Lumpur kan tempat dan syurga makanan. Tetapi ada juga di Pulau Pinang. Paling Cik Tom suka mengenai Nasi Kandar Kayu Penang.

Interface Laman Web Saji.my
Interface Laman Web Saji.my

Bagi Cik Tom, ianya laman web yang berkongsi pandangan ikhlas. Cik Tom suka bahasa yang digunakan. Simple dan menarik gaya penyampaian. Segala informasi ada sahaja di sini.Jadi apa lagi jom terjah blog ini. Lagi pun apa yang Cik Tom suka tentang blog ini adalah kerana ditulis oleh orang kita. Terjamin sedikit halal dan haramnya.

Sate UK & Nasi Himpit Daun Pisang
Sate UK & Nasi Himpit Daun Pisang

Oh ya, jangan lupa untuk isi nama dan email anda di laman web ini. Dengan itu segala informasi mengenai promosi, kupon dan blog post terkini di Saji.my akan teruske email anda. Mudah sahaja bukan? Saji.my sedang buat pertandingan, kita ada peluang untuk memenangi Ipod mini. Hanya mengisi nama dan email anda di mailing yang diminta.

Website: Saji.my- Tempat Makan Sedap,Best, Menarik
Twitter: https://twitter.com/SajiDotMy
Facebook: https://www.facebook.com/Sajimy

Pertandingan Blog Review Saji.my

Ini isi penting post hari ini. Saji.my sekarang ini sedang membuat pertandingan untuk tuan-tuan dan puan-puan blogger yang berminat menulis review untuk blog Saji.my. Hadiahnya RM50 X 5 blog. Banyak juga tue. Mana mahu dapat betul tak? Senang-senang sahaja anda boleh mendapat RM50.

Macam mana untuk sertai?

1. Mesti mempunyai blog dan tulis sahaja pasal apa yang anda rasa mengenai Saji.my dan linkkan ke Saji.my. Ianya adalah pandangan ikhlas anda tentang Saji.my. Yang penting dalam penulisan anda ada “Saji.my” dan linkkan ke “www.saji.my“.

Contohnya tajuk kreatif seperti :

  • Kenapa Saji.my Menarik?
  • Ada ApaDengan Saji.my
  • dan lain-lain…

2. Komen di link ini selepas artikel mengenai Saji.my di postkan ke blog anda. ->>http://saji.my/peraduan-saji-my-tempat-makan-sedap-best-menarik/<<-

Tarikh tutup peraduan adalah pada 5 Oktober 2013. Jom segera sertai sebelum terlambat. Hanya satu post sahaja anda ada berpeluang untuk mendapat RM50.

Hehe, apalagi, jom join. Peluang cerah juga untuk menang kerana tidak ramai tahu.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

34 thoughts on “Peraduan Saji.my- Tempat Makan Sedap, Best, Menarik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!