Blog Review 2011 by Nurulchumel

Cik tom nak join segmen blog review by nurulchumel. Harap2 penyertaan cik tom ni di terima ye. Walaupun cik tom buat segmen review tapi cik tom pun nak jugak blog ni direview oleh blogger lain bagi penambahbaikan blog ni buat masa akan datang. So takdelah syok sendiri kan. huk3 ;))

Harap nurul dapat review mana2 yang terkurang or better cik tom masukkan untuk buatkan blog cik tom ni makin diterima oleh ramai blogger lain. Cita-cita tinggi tue. hehe… Sesiapa yang nak join jom klik pada banner or nurulchumel.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

14 thoughts on “Blog Review 2011 by Nurulchumel

  • January 3, 2011 at 3:21 am
    Permalink

    good luck cik tom 🙂

    p/s: cik tom boleh tak ajar macam mana nak buat border yang melengkung dekat sidebar ni ?

    Reply
  • January 3, 2011 at 3:25 am
    Permalink

    thanx cik tom!
    blog cik tom mmg best!
    nnt I review oke!

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:28 am
    Permalink

    🙂 🙂 🙂
    terbaeekkk!!!!

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:48 am
    Permalink

    wah..bgus r 🙂

    Reply
  • January 3, 2011 at 5:53 am
    Permalink

    review mereview pulak cik tom ni. hehe.

    Reply
  • January 3, 2011 at 6:30 am
    Permalink

    salam cik tom… kalau nak buat sticky post tue mcm mana yer…hehehe

    Reply
  • January 3, 2011 at 7:01 am
    Permalink

    wah bestnya…ingin juga direview ni tapi rasa segan masih menghantui ellen..hehehe

    Reply
  • January 3, 2011 at 7:16 am
    Permalink

    CtM…anda memang seorang yg rajin..

    Reply
  • January 3, 2011 at 8:50 am
    Permalink

    waaa.. bagus la cik tom.. rajin penuh berwibawa.. 😉

    Reply
  • January 3, 2011 at 8:56 am
    Permalink

    kenapa aakk selalu terlepas segmen review2 ni..
    hahahha
    kadang2 niat nak join tapi tengok2 dah tamat..
    aduhai..

    Reply
  • January 3, 2011 at 9:30 am
    Permalink

    rajinnye cik tom.
    lawa header baru!

    Reply
  • January 3, 2011 at 10:43 pm
    Permalink

    @miza yusof: insyaAllah nanti cik tom share dlm next2 tutorial ye…tunggu…

    Reply
  • January 4, 2011 at 6:13 pm
    Permalink

    cik tom..mcm mner kalo saya nk cik tom review blog saya?..nk gak dgr pandangan dr org2 terer..ble la saya perbaiki blog saya..tolong ajar yer mcm mner?..tq..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE