Post navigation

Kontest Lumayan dari Azmanisma.com

Posted on by

Assalamualaikum dan Salam Sayang…. Sebagaimana yang cik tom bagitahu sebelum ini, cik tom memang tertarik nak join kontest dari blog azmanisma.com. Hadiah utama sangat best iaitu penginapan 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview) Voucher Valid sehingga 9/5/2012). Tahniah diucapkan kepada azmanisma atas ulang tahun blog selama setahun pada 14/1/2012 yang lalu dan juga selamat hari lahir!! Cik tom wish in advanced for 21/2/2012. Semoga murah rezeki dan sukses dalam dunia blogging mahupun kehidupan seharian. amin…

Kek Birthday Azmanisma

Alangkah bestnya kalau cik tom menang boleh pergi bercuti ke Pulau Pinang. Tapi adat bertanding mestilah ada menang dan kalah kan? Dan tak salah letak harapan selagi boleh. Hmm… kali terakhir cik tom ke Pulau Pinang masa cik tom form 5. Memang seronok sangat sebab banyak tempat menarik kat Pulau Pinang antaranya jambatan Pulau Pinang, naik feri, bukit bendera, Komtar, Nasi kandar dan paling tidak boleh dilupakan ialah jeruk buah-buahan campur dan buah salak Pulau Pinang. Jeruknya memang best!!

Hadiah-hadiah lain pun lumayan dan menarik untuk dimenangi selain penginapan Holiday Inn Resort Penang!! Hadiah kedua, makan malam yang enak dan lazat untuk 2 orang berharga RM200 di www.enakkl.com. Manakala hadiah ketiga, 3 keping Cloth Diaper yang comel berharga RM150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

Ingat nak taip panjang lagi tapi nak kena buat nota dan study untuk lecture. Ini pun menyelit jap taip entry 15 minit. hehe.. So, tak dapat nak membebel panjang. Kawan-kawan yang singgah tue, nanti hari khamis ini cik tom blogwalking balas kunjungan ye. Semoga semuanya sihat dan happy selalu. Selamat malam.

Kontest ini di anjurkan oleh Blog www. azmanisma.com

********************************************************
klik sini

69 thoughts on “Kontest Lumayan dari Azmanisma.com

  1. Pingback: Kontest Blog www.azmanisma.com

  2. Wah wah….mewah benar hadiah2 yg ditawarkan nampknyer…
    Oh ya Cik Tom,saya dah masukkan link Cik Tom dekat link exchange blog saya tau…hehe..

  3. googd luck Ciktom..
    harap Ciktom dapat pegi Pulau Pinang tu…bleh buat balik jeruk buah kat saya skit..hahaha

  4. ciktom suka jeruk?
    org2 penang jadikan jeruk tu sebagai srpn pagi, mkn tghri, makan malam :P.. hihihihi.. (xdelah)

    bahayalah cik tom mkn jeruk penang.. smg ciktom berjaya nanti.. kalau x berjaya pun, pergilah jugak.. pennag dh byk berubah skrg..