Kontest Lumayan dari Azmanisma.com

Assalamualaikum dan Salam Sayang…. Sebagaimana yang cik tom bagitahu sebelum ini, cik tom memang tertarik nak join kontest dari blog azmanisma.com. Hadiah utama sangat best iaitu penginapan 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview) Voucher Valid sehingga 9/5/2012). Tahniah diucapkan kepada azmanisma atas ulang tahun blog selama setahun pada 14/1/2012 yang lalu dan juga selamat hari lahir!! Cik tom wish in advanced for 21/2/2012. Semoga murah rezeki dan sukses dalam dunia blogging mahupun kehidupan seharian. amin…

Kek Birthday Azmanisma

Alangkah bestnya kalau cik tom menang boleh pergi bercuti ke Pulau Pinang. Tapi adat bertanding mestilah ada menang dan kalah kan? Dan tak salah letak harapan selagi boleh. Hmm… kali terakhir cik tom ke Pulau Pinang masa cik tom form 5. Memang seronok sangat sebab banyak tempat menarik kat Pulau Pinang antaranya jambatan Pulau Pinang, naik feri, bukit bendera, Komtar, Nasi kandar dan paling tidak boleh dilupakan ialah jeruk buah-buahan campur dan buah salak Pulau Pinang. Jeruknya memang best!!

Hadiah-hadiah lain pun lumayan dan menarik untuk dimenangi selain penginapan Holiday Inn Resort Penang!! Hadiah kedua, makan malam yang enak dan lazat untuk 2 orang berharga RM200 di www.enakkl.com. Manakala hadiah ketiga, 3 keping Cloth Diaper yang comel berharga RM150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia.

Ingat nak taip panjang lagi tapi nak kena buat nota dan study untuk lecture. Ini pun menyelit jap taip entry 15 minit. hehe.. So, tak dapat nak membebel panjang. Kawan-kawan yang singgah tue, nanti hari khamis ini cik tom blogwalking balas kunjungan ye. Semoga semuanya sihat dan happy selalu. Selamat malam.

Kontest ini di anjurkan oleh Blog www. azmanisma.com

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

69 thoughts on “Kontest Lumayan dari Azmanisma.com

  • February 1, 2012 at 12:01 am
    Permalink

    Best of Luck sayam. Nanti bawak ler Shag p sekali noh :Pp

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:19 pm
      Permalink

      thanks..cik tom menang tempat kedua je yunk…xdpt pergi penang..hee

      Reply
  • February 1, 2012 at 12:30 am
    Permalink

    hehe..sempat lagi tu..
    pensyarah kat mana??

    Reply
  • Pingback:Kontest Blog www.azmanisma.com

  • February 1, 2012 at 3:43 am
    Permalink

    mmg lumayan..ehehehhe

    Reply
  • February 1, 2012 at 5:26 am
    Permalink

    wah lumayan bangat

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:18 pm
      Permalink

      tue la kan..hee..seronok cik tom menang tempat kedua..yeay!

      Reply
  • February 1, 2012 at 6:37 am
    Permalink

    Lama x jenguk cik tom. Last jenguk, time cik tom baru nk habis study n keje kt kedai. Banyak berubah dh blog ni.

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:17 pm
      Permalink

      hehee…aah tue masa first time berblog..lama mana menghilang?

      Reply
  • February 1, 2012 at 9:37 am
    Permalink

    cik tom,sy pon ada join kontest ni^^

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:16 pm
      Permalink

      owh dila pun join jugak ek..ramai juga rupanya yang join..hee

      Reply
  • February 1, 2012 at 10:28 am
    Permalink

    Ramai yang menyertai contest anjuran Azmanisma ini. Good luck.

    Reply
  • February 1, 2012 at 3:16 pm
    Permalink

    wah mmg lumayan yer hadiah nyer…

    Reply
  • February 1, 2012 at 3:59 pm
    Permalink

    Wah wah….mewah benar hadiah2 yg ditawarkan nampknyer…
    Oh ya Cik Tom,saya dah masukkan link Cik Tom dekat link exchange blog saya tau…hehe..

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:06 pm
      Permalink

      thanks masukkan link cik tom..nanti cik tom masukkan yg whr jgk..

      Reply
  • February 1, 2012 at 4:25 pm
    Permalink

    hahaha,,,memang lumayan pun cik tom sekarang pusingan kedua pulak.

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:05 pm
      Permalink

      dah umum tadi..cik tom menang tempat kedua..

      Reply
  • February 1, 2012 at 4:30 pm
    Permalink

    googd luck Ciktom..
    harap Ciktom dapat pegi Pulau Pinang tu…bleh buat balik jeruk buah kat saya skit..hahaha

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:04 pm
      Permalink

      thanks..cik tom menang hadiah tempat kedua..

      Reply
  • February 1, 2012 at 5:04 pm
    Permalink

    kalau menang hadiah pertama kita boleh jumpa cik tom..:P

    Reply
    • February 21, 2012 at 8:04 pm
      Permalink

      tak menang hadiah pertama akak..cik tom menang hadiah kedua..alhamdulillah..hee

      Reply
  • February 1, 2012 at 8:03 pm
    Permalink

    huh jauh sangat hadiahnya weh 🙂

    Reply
    • February 21, 2012 at 7:50 pm
      Permalink

      boleh ambil peluang untuk melancong..hee

      Reply
    • February 19, 2012 at 8:24 am
      Permalink

      dah tutup yunk..ciktom pun disqualified xcukup syarat..hee

      Reply
  • February 2, 2012 at 1:06 am
    Permalink

    Saya nak tahu,apa pendapat Cik Tom tentang sofware auto blogwalking ni,adakah ia merugikan satu2 pihak ataupun sebaliknya ??

    Reply
    • February 19, 2012 at 8:25 am
      Permalink

      pendapat cik tom buat masa ini merugikan software auto blogwalking…

      Reply
  • February 2, 2012 at 3:13 am
    Permalink

    Penang memang happening. Saya suka jalan d Balik Pulau,.. jalannya dan viewnya cukup menarik.

    Reply
    • February 21, 2012 at 7:49 pm
      Permalink

      best kan penang..kak bee yang menang hadiah penginapan penang..hee

      Reply
  • February 2, 2012 at 2:24 pm
    Permalink

    wow…pada yang berjaya boleh la pekena nasi kandar “line clear”..mmg top di penang..

    Reply
  • February 2, 2012 at 4:45 pm
    Permalink

    wow..hadiah utamanya mmg best!

    good luck cik tom..

    Reply
    • February 19, 2012 at 10:41 pm
      Permalink

      hadiah mmg best tp cik tom dah disqualified…sob3

      Reply
  • February 3, 2012 at 1:55 pm
    Permalink

    ciktom suka jeruk?
    org2 penang jadikan jeruk tu sebagai srpn pagi, mkn tghri, makan malam :P.. hihihihi.. (xdelah)

    bahayalah cik tom mkn jeruk penang.. smg ciktom berjaya nanti.. kalau x berjaya pun, pergilah jugak.. pennag dh byk berubah skrg..

    Reply
  • February 4, 2012 at 2:21 am
    Permalink

    hye, sudi x exchange banner ngn saya?
    if sudi tgglkn komen di blog saya ye. 🙂

    done folow u, jemput jd folower saya blik ye. 🙂

    Reply
    • February 21, 2012 at 10:24 pm
      Permalink

      thanks dear sudi singgah blog cik tom..

      Reply
    • February 19, 2012 at 8:16 am
      Permalink

      thanks dear tapi dah disqualified sbb xcukup syarat..heee

      Reply
  • February 5, 2012 at 10:17 am
    Permalink

    Mahal tu hadiahnya,ct boleh try akak sokong

    Reply
  • February 5, 2012 at 8:39 pm
    Permalink

    Good luck ye cikTom, mana tau dapat ke Penang leh le kita ngedate 🙂

    Reply
  • February 6, 2012 at 11:56 pm
    Permalink

    Salam CikTom 🙂
    Wuaa ada contest ke ni.
    hadiah bukan main best lagi.
    Saya macam nak join je.

    Tapi kalau CikTom menang jangan lupakan saya ye 😉

    Reply
  • February 7, 2012 at 12:58 am
    Permalink

    bestnya kalau dapat menang.sy nak join gak la sayam..

    #ciktom dah bz..cian ni^^

    Reply
    • February 21, 2012 at 11:00 pm
      Permalink

      cik tom dah menang hadiah tempat kedua..yeay!

      Reply
  • February 20, 2012 at 11:02 am
    Permalink

    lumayan sungguh hadiah contest ni

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE