Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com

Cik tom dah ditag oleh Fakhruddin untuk join Giveaways Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com. Alhamdulillah dah free weekend ni, cik tom pun joinkan diri jugak sebab giveaways ini agak menarik konsepnya dan hadiah pun best.

Duit Baru MalaysiaEntri Tuhan Berikanlah Aku Cinta“ pada 8 November 2010, cik tom rasakan entri terbaik dalam list koleksi entri cik tom kerana apa yang cik tom taip dalam entri itu lahir dari monolog hati dan fikiran cik tom. Entri ini untuk renungan diri cik tom sendiri dan juga sebagai peringatan that i need to move on for a better life. Sebagai manusia kita sering melakukan kesalahan samaada tanpa sengaja atau tidak disengajakan. So, kita perlu ada satu pegangan untuk memastikan yang hidup kita masih berada dilandasan yang betul. Kadang-kadang cinta pada manusia ini mudah melekakan jika ia mengatasi kecintaan kita pada Allah yang Maha Esa. Entry ini sebagai ingatan yang Cinta Pada Allah yang paling hakiki.

Cik tom nak tag achie, shag, eiela, noraim, eljanna, kak nur, kak diana, yas, suri, titan, farahaznil, biomed, woot dan semua kawan-kawan yang rajin singgah blog cik tom berminat nak join juga. Tarikh tutup 31 Januari 2012. *sorry xdapat nak tag semua banyak sangat. heee…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

40 thoughts on “Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com

  • January 16, 2012 at 12:27 am
    Permalink

    sayam,kena tag alahai..skg ni malas benar join benda2 ni,tau la diri ini tak kreatif,

    #tapi kalau dah ciktom yang tag,tak mampu nak tolak..insyallah sy join.hehehe
    pergi gath jom^^

    Reply
    • January 17, 2012 at 12:31 am
      Permalink

      ala tau semua entry achie best2 tue yang tag 1st…heee…join jangan xjoin..

      Reply
  • January 16, 2012 at 1:00 am
    Permalink

    Duit tu memang cantik,.. good luck utk semua yg joint

    Reply
    • January 17, 2012 at 12:41 am
      Permalink

      cantik duit baru ni kan..bestnya kalau menang..heee…jomlah join sekali…cik tom tag shraqs jugak..jom2 join!

      Reply
    • January 17, 2012 at 12:36 am
      Permalink

      thanks peyan..jom la join jugak..cik tom tag peyan jugak..jom2!!

      Reply
        • January 17, 2012 at 11:06 am
          Permalink

          ok xpe..fokus exam dl…
          good luck!

        • January 18, 2012 at 2:05 am
          Permalink

          exam lusa so sempat kot siapkan entri ne..
          Hahahhaa… Cantik pulak tgok duit tu..

          teringin pulak nk dapatkan.. Hahhaaa…
          btw goodluck ya.. =))

        • January 23, 2012 at 1:56 pm
          Permalink

          good2..jom mana tau peyan yang menang kan…

  • January 16, 2012 at 8:50 am
    Permalink

    Hehehe…ader nama gak ehhh….buat masa skg yas lom leh janji lagi nak join….insyaallah je la dulu cik tom ekkk…he3x!!!

    Reply
    • January 17, 2012 at 10:32 am
      Permalink

      nanti ada masa joinlah ye tapi tak paksa pun..tarikh tutup 31/1/2012..

      Reply
  • January 16, 2012 at 10:31 am
    Permalink

    cantik duit tu. moga ada rezeki untuk ciktom 😀

    lama tak singgah sini, dah makin hensem lak blog ni haha

    Reply
    • January 17, 2012 at 10:46 am
      Permalink

      memang cantik duit malaysia baru..
      thanks affan..hensem ek??huhuu…

      Reply
  • January 16, 2012 at 1:05 pm
    Permalink

    Tidak salah saya 1 set wang baru Malaysia ini bernilai RM400.

    Reply
  • January 16, 2012 at 3:00 pm
    Permalink

    sempat lagi nak join ni 🙂

    Reply
  • January 16, 2012 at 3:53 pm
    Permalink

    Good Luck sayam. Harap Cik Tom dapatlah duit baru tu boleh share share dengan Shag nanti. HAHA 😀

    Oh, Shag kena tembak. Nanti Shag buat ye sayam. Thanks 😉

    Reply
    • January 17, 2012 at 12:26 pm
      Permalink

      jomlah join ye..ramai2 join lagi meriah..hee

      Reply
  • January 16, 2012 at 4:39 pm
    Permalink

    wahh, banyak tol kena jawab tag sekarang ni. tak larat maa..

    Reply
    • January 17, 2012 at 1:07 am
      Permalink

      xpe xpaksa pun..nak join jom..xnak join support doa cik tom boleh menang…heee

      Reply
    • January 17, 2012 at 1:03 am
      Permalink

      jomlah join tehr..meriahkan lagi ga ni ramai2!

      Reply
  • January 16, 2012 at 6:55 pm
    Permalink

    sayam ,abang dah join..hehee

    selamat petang^^

    Reply
  • January 16, 2012 at 10:24 pm
    Permalink

    TERIMA KASIH CIK TOM…AKAN DIBUAT..:p

    Reply
  • January 17, 2012 at 5:10 pm
    Permalink

    sungguh cantik buat saya teruja tgok warn2 yang lembut

    Reply
    • January 23, 2012 at 1:48 pm
      Permalink

      cantik kan…cik tom pun suka tengok kombinasi warna yang lembut..

      Reply
  • January 18, 2012 at 12:39 am
    Permalink

    duit rm20 tu memang geram nak pegang. hemm..

    Reply
    • January 23, 2012 at 11:07 pm
      Permalink

      tue la xsabar kan nak pegang..joinlaj contest ni..mana tau untung menang..

      Reply
  • January 29, 2012 at 9:36 am
    Permalink

    gud luck cik tom. Eheheheh..klu dapat duit kertas tu n nanti belanja saya yer…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE